Γεννατάς: «Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Έχω χρέη σε τράπεζες, είμαι σε δικαστήρια»
Showbiz

Γεννατάς: «Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Έχω χρέη σε τράπεζες, είμαι σε δικαστήρια»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς έχει κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές στην μικρή οθόνη. Τηλεοπτικά τι θα κάνει φέτος;

«Θα παίξω σε μερικά επεισόδια στη «10η εντολή», του Πάνου Κοκκινόπουλου. Είναι μια δουλειά που είχε χαρακτήρα, ύφος και δημιούργησε ένα στίγμα. Έχει δημιουργήσει οπαδούς για αυτόν το λόγο» τόνισε στο Λοιπόν.
-Έχεις φροντίσει να διατηρείς δικαίωμα της επιλογής, την εποχή που σχεδόν όλοι ασχολούνται με όλα, όταν του$ γίνονται προτάσεις.
«Είμαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσα να βγάζω περισσότερα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αρνήθηκα μια πρόταση που μου έγινε σε ένα καθημερινό σίριαλ, κωμωδία, από ένα μεγάλο κανάλι. Δεν το θεωρώ «δεύτερο», αλλά δεν μου πήγαινε, δεν μπορούσα να πάρω μέρος και είπα «όχι», τι να κάνουμε; θα μπορούσα να είμαι σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές, που πάνε οι ηθοποιοί και λένε τα λόγια τους, αλλά δεν μπορώ να το κάνω.»
- Τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο, ώστε να σε κάνουν να δεις με άλλη ματιά κάποιες προτάσεις;
« Συνεχώς παίζουν ρόλο στη ζωή μου τα χρήματα. Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Έχω χρέη σε τράπεζες, είμαι σε δικαστήρια... Πλέον, θα φτύνουμε αίμα για να βγάλουμε χρήματα. Αυτή η δουλεία που κάνουμε δεν πληρώνεται καλά και, για την ακρίβεια, εφόσον δεν υπάρχουν επιχορηγούμενοι θίασοι, δεν υπάρχει πρόνοια, χρηματοδότηση του πολιτισμού από το κράτος, αυτή η δουλειά δεν πληρώνεται καθόλου. Οι περισσότεροι ηθοποιοί δουλεύουν τζάμπα ή με εξαιρετικά χαμηλές μηνιαίες αποδοχές. Το πιο σύνηθες είναι τζάμπα. Μέσα σε αυτό το τοπίο έχουμε τις ευκαιρίες να αμειφθούμε καλά. Εκεί ο καθένας βάζει ως προτεραιότητα του μια δουλειά που να αμείβεται καλά και να , μην τον νοιάζει τι είναι αυτή η δουλειά ή τι προσφέρει στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved