Γεράσιμος Γεννατάς: «Αλλάζω πάνες στον γιο μου, τον κάνω μπάνιο, τον ταΐζω»
Showbiz

Γεράσιμος Γεννατάς: «Αλλάζω πάνες στον γιο μου, τον κάνω μπάνιο, τον ταΐζω»

Πριν από 6 μήνες περίπου ο Γεράσιμος Γεννατάς απέκτησε ένα σπουδαίο ρόλο, έγινες πατέρας. Τι άλλαξε σ'εκείνον από εκείνη τη στιγμή;

«Προσπαθώ να ξαναδώ τον κόσμο και μερικά πράγματα από την αρχή. Είναι μια ευχάριστη και δημιουργική περιέργεια, που κάθε μέρα ανανεώνεται» τόνισε στο Λοιπόν.
-Ήρθε στη ζωή τη δική σου και της συντρόφου σου ένα νέο μέλος, που έχει αλλάξει την πραγματικότητα στο μικρό σας σύμπαν.
«Θα έπρεπε να είμαστε το ίδιο υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας κατ' αρχάς. Είναι ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε την ευθύνη μας απέναντι στη ζωή. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη, γιατί ξαναβλέπει τον κόσμο.»
- Αφιερώνεις ώρες στο γιο σου;
«Πάρα πολλές, όσο μπορώ περισσότερες, τον φροντίζω και συμμετέχω στα πάντα. Άμα δεν το ζήσεις αυτό, τότε τι νόημα έχει; Αλλάζω πάνες, τον κάνω μπάνιο, τον ταΐζω, κανονικά... εννοείται. Δεν τον θηλάζω, δεν μπορώ... (Γέλια.) Το κάνω με μεγάλη χαρά, γιατί όλα είναι ένα παιχνίδι, ξαναβρίσκω έναν τρόπο να παίζω. Αυτή είναι η χαρά. Ακόμα και αυτό το έχουμε χάσει σαν κοινωνία. Δεν ξέρουμε γιατί κάνουμε παιδιά... είμαστε σε προνηπιακό επίπεδο κοινωνικά. Μιλάω για ανθρώπους που έχουνε 4-5 παιδιά και έχουν 6 υπηρέτριες και 8 κουβερνάντες και τα παιδιά τους είναι αξεσουάρ. Παιδιά-αξεσουάρ, για να βγουν στην είδηση, να «πουληθεί» κι αυτό.»
- Άρα, δεν θα δούμε το γιο σου στα φώτα της δημοσιότητας;
«Όχι, όταν μεγαλώσει και θέλει εκείνος κάτι να κάνει, με γεια του με χαρά του, μέχρι τότε δεν θα εκτεθεί. Δεν ξέρω αν αυτό θα έρθει με την ενηλικίωση του και το δικαίωμα του να ψηφίζει κιόλα5 (Γέλια.) Μπορεί να γίνει πιο νωρίς, αλλά όταν πια θα καταλαβαίνει τι του γίνεται.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved