Μάριος Αθανασίου: «Οι παλιότερες γενιές είχαμε πολύ πιο λίγες απαιτήσεις»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Οι παλιότερες γενιές είχαμε πολύ πιο λίγες απαιτήσεις»

Η σειρά «Συμμαθητές» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάριος Αθανασίου έχει έντονες αναφορές σε περασμένες δεκαετίες. Τι αναμνήσεις του ξύπνησαν;

«Όλοι μας αναφερόμαστε στο παρελθόν μας, θυμόμαστε τη δική μας εποχή, τα ρούχα μας, όλα αυτά... Υπάρχει πολλή νοσταλγία. Η πιο ζωντανή ανάμνηση μας ήρθε προχθές, που κάναμε το γύρισμα με το πάρτι της αποφοίτησης. Πέρα από το ότι γελάσαμε πάρα πολύ, που στα σαράντα μας χρειάστηκε να γυρίσουμε σκηνές με καταστάσεις της σχολικής μας ζωής. Μόνο που βλέπαμε ο ένας τον άλλο έτσι, ήταν πολύ αστείο. Όλοι ανατρέξαμε στα μαθητικά μας χρόνια και θυμηθήκαμε διάφορα. Τι μουσική ακούγαμε, πού πηγαίναμε, πώς πλησιάζαμε τις γυναίκες, πώς ήμαστε εμείς τότε και πώς είναι τα παιδιά τώρα» τόνισε στο Super Tv.
-Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους νέους εκείνης της εποχής και τους σημερινούς;
«Είναι τα λίγα με τα πολλά. Νομίζω ότι οι παλιότερες γενιές είχαμε πολύ πιο λίγες απαιτήσεις και λιγότερα πράγματα να διαχειριστούμε. Όλοι οι νέοι, βέβαια, έχουν όνειρα και πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο. Ακόμη και τώρα που η κοινωνία βρίσκεται σε μαύρο χάλι, οι νέοι ψάχνουν τα όνειρα τους στο εξωτερικό. Επίσης, το Ίντερνετ σίγουρα παίζει ρόλο, γιατί δίνει μια διαφορετική αίσθηση όσον αφορά το μέγεθος του κόσμου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved