Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου»
Showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου»

Στη δύσκολη τελευταία τριετία τηλεοπτικά, όπου είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ελάχιστα σίριαλ βγήκαν στον αέρα, η Μαρία Κωνσταντάκη ανήκει στις ηθοποιούς που είχαν συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή. Δε θεωρώ ότι σχετίζεται με τις δυνατότητες μου. Δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου. Δε θεωρώ ότι στην τηλεόραση δουλεύουν οι καλύτεροι όπως αντιστοίχως και στο θέατρο. Δεν είμαι καθόλου αυτής της άποψης. Νομίζω ότι είμαι πολύ τυχερή γιατί γνώρισα ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Είμαι πολύ καλή συνεργάτης και συνάδελφος. Δε δημιουργώ προβλήματα και αυτό είναι ένα συν στη σημερινή εποχή, που οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και υπάρχει πολλή ένταση. Σε κομβικά σημεία της επαγγελματικής μου ζωής έχω γνωρίσει υποστηρικτικούς ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει» τόνισε στο Super TV.
-Πέρασες περίοδο της ζωής σου που πάλευες σκληρά για να πραγματώσεις τα όνειρα σου;

Τελείωσα τη σχολή το 1998 και έκανα τηλεόραση το 2006. Έχω πάει σε πάρα πολλές ακροάσεις περισσότερο θεατρικές, αλλά και σε Ο3$1ίπ9 τηλεοπτικά, και έχω φάει απίστευτες χυλόπιτες".
-Πώς αισθανόσουν;
«Στην αρχή στενοχωριόμουν. Έπειτα σταμάτησα να πηγαίνω σε μαζικές ακροάσεις γιατί δε λειτουργούσα καθόλου. Μαράζωνα. Δεν είχα καθόλου ενέργεια. Από κάποια στιγμή και έπειτα το πήρα απόφαση και σταμάτησα. Μέχρι να μπει η τηλεόραση στη ζωή μου είχα ξεγράψει το θέμα υποκριτικής υπό την έννοια του... θα κάνω καριέρα ή θα έχω επιλογές. Είχα ξεκινήσει να δουλεύω στο ραδιόφωνο που μου άρεσε πολύ και συνέχισα να εργάζομαι σε μπαρ. Το κομμάτι ...κάνω κάτι στην τηλεόραση ή οπουδήποτε αλλού το είχα ξεγράψει. Μέχρι που ήρθε η Μυρτώ Κοντοβά και με είδε σε μία παράσταση και έκανα το casting για τα Υπέροχα πλάσματα. Ήταν καθαρά συγκυριακό το όλο θέμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved