Βασιλική Ανδρίτσου: «Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δείχνει τι είναι ο Νίκος Μουτσινάς»
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: «Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δείχνει τι είναι ο Νίκος Μουτσινάς»

Πέρυσι η Βασιλική Ανδρίτσου συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά στη θεατρική παράσταση «ΚΤΕΛ», φέτος θα είναι τηλεοπτικό ζευγάρι, ενώ παράλληλα θα είναι μαζί στην παράσταση «Χωρίζουμε, λέμε».

«Τον Νοέμβρη ξεκινάμε τις παραστάσεις στο Θέατρο Αποθήκη, ενώ στις 22 Οκτωβρίου ξεκινάμε την παράσταση «Ι love you κάργα» σε κείμενα του Νίκου Μουτσινά και -σκηνοθεσία δική μου. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω στο «ΚΤΕΛ». Εγώ νομίζω πως δεν θέλω να δουλεύω με άλλον ηθοποιό πια, θέλω να συνεργάζομαι μονό με τον Νίκο. Είναι τέτοια η χημεία μας, η κοινή αισθητική, το κοινό χιούμορ και ένιωσα πως είναι οικογένεια μου. Μία τέτοια σύνδεση. Αυτό ισχύει και στα καμαρίνια και στη σκηνή και τώρα στα γυρίσματα. Πάντα τον θαύμαζα και μου άρεσε. Πάντα τον παρακολουθούσα και γελούσα με την περσόνα που είχε φτιάξει στις εκπομπές του. Πάντα τον θεωρούσα ταλαντούχο, αλλά αυτό που είδα από την πλευρά του Νίκου ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και δημιουργού μου αποδεικνύει πόσο γκελ έχει στον κόσμο. Πιστεύω πως ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δείχνει τι είναι ο Νίκος Μουτσινάς» τόνισε στο MyTV.
-Θα ήθελες να παρουσιάσετε μαζί μία εκπομπή;
«Με τον Νίκο θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, ακόμη και ραδιοφωνική εκπομπή. Για εκπομπή στην τηλεόραση, δεν το έχω σκεφτεί. Το θέμα μου είναι πως ό,τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, έχει πετύχει. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να έχεις τέτοια επαφή και πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι. Ο Νίκος μέσα από αυτή τη σειρά θα δείξει στο τηλεοπτικό κοινό πόσο ταλαντούχος είναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved