Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της Ηλιάκη»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της Ηλιάκη»

Τη σεζόν 2008-2009 ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 τον «Πρωινό καφέ». Πέντε χρόνια μετά, επιστρέφει στο ίδιο κανάλι με την ιδιότητα του ηθοποιού.

«Δεν έχω πολλή επαφή με τον ΑΝΤΙ. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, έχουμε ένα συμβόλαιο άσχετο απατό σίριαλ, αλλά αισθάνομαι μια χαρά. Όταν ήμουν εγώ στον ΑΝΤΙ και έκανα τον «Πρωινά καφέ», είχα ένα ολόκληρο βάρος να φέρω εις πέρας. Τώρα, έχω ένα κομμάτι από αυτό, αφού είναι όλο πάνω στον Αλέξανδρο Ρήγα που το γράφει και τον Δημήτρη Αποστόλου που το μοντάρει κ.λπ. Είναι δικές τους αγωνίες. Εγώ πηγαίνω εκεί και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» τόνισε στο MyTV.
-Ισχύει ότι έχεις κάνει συζητήσεις για να είσαι στην κριτική επιτροπή του «YFSF»;
«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε συμφωνία, αλλά είμαστε και οι δύο πλευρές θετικές. Ούτως ή άλλως, είναι για αργότερα, οπότε το έχουμε αφήσει ανοιχτό.»
- Τώρα που έκλεισε ο κύκλος του «Δέστε τους» και αποστασιοποιήθηκες, τι γεύση σου άφησε η εκπομπή;
«Έκλεισε ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου επαγγελματικά, με το οποίο έδειχνα παραπάνω πράγματα από όσα είχα δείξει μέχρι να κάνω το «Δέστε τους». Μου έδωσε όλη την ευχέρεια να το δείξω, πέρασα πάρα πολύ ωραία και γέλασα πολύ στον αέρα. Νομίζω είχαμε καταφέρει να κάνουμε την εκπομπή παιχνίδι και για εμάς. Μόνο ωραία γεύση μου έχει αφήσει, όχι κάτι άσχημο.»
-Το γεγονός ότι η εκπομπή «Αυτά είναι!» που κάνει η Μαρία Ηλιακή στον ΣΚΑΪ χαρακτηρίζεται ως η συνέχεια του «Δέστε τους», σε βρίσκει σύμφωνο; Την έχεις παρακολουθήσει;
«Δεν έχω προλάβει να την παρακολουθήσω, έχω δει πολύ λίγο μεσώ του Ίντερνετ, λόγω των γυρισμάτων. Οι περισσότερες εκπομπές μου θυμίζουν το «Δέστε τους», αλλά και το «Δέστε τους» θύμιζε πολλές εκπομπές.»
- Στο «Δέστε τους», όμως, είχατε βάλει δικά σας στοιχεία...
«Στις περισσότερες εκπομπές η θεματολογία είναι ίδια. Απλώς μπαίνει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του καθενός και γίνεται διαφορετική. Οπότε, δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτό που ακούω. Και να συνέβαινε, δηλαδή, η Μαρία είναι ένα μεγάλο κομμάτι του «Δέστε τους» και έχει απόλυτο δικαίωμα να το κάνει. Αυτή κι αν έχει το δικαίωμα να το κάνει!»
-Έχεις διατηρήσει επαφές με τα υπόλοιπα παιδιά της εκπομπής;
«Ναι, μιλάω και με τα τρία παιδιά ακόμη και τώρα.»
-Βρισκόσουν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε. Για ποιο λόγο;
«Δεν προχώρησε λόγω του προγράμματος μου, δεν μπορούσα να το συνδυάσω μαζί με το γύρισμα.»
-Ωστόσο, θα ήθελες να ασχοληθείς ξανά με την παρουσίαση μιας εκπομπής, μετά τις «Τρίχες» και το «YFSF»;
«Δεν το ξέρω, γιατί είναι ακόμη πολύ μακριά. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο το σίριαλ να πάει καλά και συζητώ και για το «YFSF». Ας πάει καλά αυτή η σεζόν και έπειτα, φαντάζομαι, κάτι ωραίο θα προκύψει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved