Παπαϊωάννου: «Ασχολούμαστε με θέμα-ταμπού για την ελληνική κοινωνία και έχω συγκινηθεί πολύ»
Showbiz

Παπαϊωάννου: «Ασχολούμαστε με θέμα-ταμπού για την ελληνική κοινωνία και έχω συγκινηθεί πολύ»

Η Σοφία Παπαϊωάννου επιστρέφει και φέτος με την εκπομπή της στον Alpha. Τι πιστεύει πως έχει ανάγκη να δει το τηλεοπτικό κοινό αυτή την περίοδο;

«Πιστεύω ότι έχει ανάγκη να δει θέματα που βοηθούν στη δύσκολη καθημερινότητά του είτε αναλύοντας και κατανοώντας ένα ζήτημα είτε παίρνοντας δύναμη από ένα θέμα. Πιστεύω επίσης ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τις ενημερωτικές εκπομπές» τόνισε στο Mytv.
-Θα σας ενδιέφερε να επιστρέψετε στην παρουσίαση μιας εκπομπής μέσα σε τηλεοπτικό πλατό;
«Δεν με ενδιαφέρει τόσο το τηλεοπτικό πλατό. Μου αρέσει το ρεπορτάζ και η άμεση επαφή με ανθρώπους και θέματα. Όταν χρειάστηκε, όπως πέρσι, λόγω δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, να βρεθώ σε κλειστό χώρο για να πραγματοποιήσω συνεντεύξεις, το έκανα με ευχαρίστηση.»
-Από τα μέχρι τώρα θέματα που έχετε ασχοληθεί για τη φετινή σεζόν, είναι κάποιο το οποίο σας συγκίνησε ιδιαίτερα και το οποίο πιστεύετε πως θα αγγίξει τον κόσμο περισσότερο;
«Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή που έχουμε ετοιμάσει για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: τις Ελληνίδες που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν Ιταλούς κατακτητές το 1940. Επίσης, ασχολούμαστε με ένα θέμα-ταμπού στην ελληνική κοινωνία και έχω συγκινηθεί πολύ από την δύναμη κάποιων γυναικών που βγαίνουν μπροστά και παλεύουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved