Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Ντορίτα ήταν δώρο Θεού»
Showbiz

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Ντορίτα ήταν δώρο Θεού»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του μίλησε για το χαμό της πρώτης του συζύγου και για την σημερινή του γυναίκα.

Στα προσωπικά σας πώς τα πήγατε στη ζωή σας;
«Προσπάθησα, δεν είμαι πολύ ευκολος άνθρωπος, έχω τις κλειστές μου και δύσκολα ανοίγομαι».

Έχετε πει πως θα θέλατε να έχετε ένα παιδί...
«Ναι, στον πρώτο μου γάμο με τη γυναίκα μου τη Στέλλα δεν μπορέσαμε να κάνουμε παιδιά. Οι συνθήκες της γενετικής εκείνη την εποχή ήταν δυσκολες, δεν είναι όπως τώρα. Κάποια στιγμή ήταν πολύ επώδυνες οι διαδικασίες, τις σταματήσαμε και δεν κάναμε παιδί, είπαμε θα ζήσουμε και χωρίς αυτό».

Σας λείπει όμως;
«Μου έλειψε πολύ, και περισσότερο όταν έχασα τη Στέλλα. Θα ήταν αλλιώς αν είχαμε ένα παιδί, θα το είχα συμπαραστάτη στα δύσκολα».

Ο θάνατος της Στέλλας σας κόστισε πολύ...
«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που έζησες μαζί του 38 χρόνια και είσαι τόσο δεμένος, διαλύεσαι. Άλλου είναι το σώμα, το κεφάλι, η ψυχή... Προσπαθείς να σταθείς κάνοντας πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ στη ζωή σου. Βγαίνεις, πίνεις λίγο παραπάνω, θες να γλεντήσεις, ταξιδεύεις, ξαφνικά αισθάνεσαι πως όλα αυτά δεν είναι το στυλ σου, δεν είναι η ζωή σου, είναι κάτι άλλο που το χρειάζεσαι για να σταθείς. Τότε ο καλός Θεός, η καλή τύχη, σου φέρνει έναν άνθρωπο δίπλα σου για να σου πιάσει το χέρι και να συνεχίσεις..»

Μιλάτε για τη δεύτερη σύζυγο σας, την Ντορίτα Πετρατζά;
«Ναι, ήταν δώρο από τον θεό, γι' αυτό και ξανάφτιαξα τη ζωή μου το 2011. Η γυναίκα μου έχει τρία μεγάλα παιδιά από τον πρώτο της γάμο και τώρα εγώ έχω το ρόλο του προστάτη-πατέρα. Δεν είναι βέβαια δικά μου, αλλά τα νοιάζομαι πολύ».

Τι σας γοήτευσε στην Ντορίτα;
«Πολλά. Είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει...».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved