Ροζίτα Σώκου: «Εγώ τους μαγειρεύω και εκείνοι δεν μου φέρνουν γλυκά αλλά κάρτες τηλεφώνου»
Showbiz

Ροζίτα Σώκου: «Εγώ τους μαγειρεύω και εκείνοι δεν μου φέρνουν γλυκά αλλά κάρτες τηλεφώνου»

Η Ροζίτα Σώκου σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα κυριακάτικα τραπέζια που κάνει στους φίλους της.

Σταθμοί στη ζωή σας..
Ποιον να πρωτοθυμηθώ; Ο παππούς μου που με πήγαινε σε όλα τα θέατρα και σε όλους τους κινηματογράφους. Ό πατέρας μου που με έκανε αυτό που είμαι. Ο Τσαρούχης, το τι του χρωστάω δεν περιγράφεται. Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και αυτός που μου άνοιξε, τις πύλες για την Αρχαία Ελλάδα, δεν τον παντρεύτηκα ποτέ... Και ο Νουρέγιεφ ήταν από τους μεγαλύτερους σταθμούς».
Στα προσωπικά σας πώς τα πήγατε;
«Παντρεύτηκα έναν Ιταλό που ζει ακόμα, χωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια. Η κόρη μου, η Ιρένε Μαραντέι, γεννήθηκε το '58 και σήμερα έχω μια εγγονή και έναν εγγονό που δεν χορταίνω να τον κοιτάζω γιατί είναι πραγματικά ίδιος ο πατέρας μου!»
Φίλους έχετε;
«Πολλούς. Βέβαια αρκετοί με πρόδωσαν αλλά τελικά αποδείχτηκε πως δεν άξιζαν. Κάθε Κυριακή στο σπίτι μου έχω κόσμο, μου αρέσει αυτό, συζητάμε, διαφωνούμε... Εγώ τους μαγειρεύω και εκείνοι δεν μου φέρνουν γλυκά αλλά κάρτες τηλεφώνου! Και από συνήθεια στο τέλος ρίχνουν σε ένα ασημένιο δοχείο ό,τι θέλουν για το επόμενο κυριακάτικο φαγητό...».
Πηγή:You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved