Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Με τον Νάσο Γαλακτερό ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας»
Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Με τον Νάσο Γαλακτερό ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας»

Για τον κεραυνοβόλο έρωτα που έζησε με τον Νάσο Γαλακτερό μιλάει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία έχει την τύχη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να συνεργάζεται μαζί του και επαγγελματικά.

Στην ερώτηση πόσο εύκολο είναι αυτό, «Επειδή η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ ιδιαίτερη στην τρέλα και τα ωράριά της, δουλεύοντας μαζί, μοιραζόμαστε το βάρος, με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω. Μπορεί να βγει κάποιες φορές μια ένταση, άνθρωποι είμαστε, αλλά μέσα από τη δουλειά τον έχω εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. Με εντυπωσιάζει ο τρόπος που αγαπά τους ανθρώπους και ο τρόπος που εκείνοι του το ανταποδίδουν, γιατί το καταλαβαίνουν πως δίνει την ψυχή του. Τον Νάσο, βέβαια, πάντα τον θαύμαζα. Θαυμάζω τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν στο δρόμο οι άνθρωποι. Σταματούν αυτοκίνητα και κατεβαίνει ο κόσμος και του μιλάει. Του λένε «Τι κάνεις, Νασάρα;», με μεγάλη αγάπη. Δεν νομίζω πως αυτό ισχύει για όλους τους αθλητές, άρα κάτι άφησε, περισσότερο συναισθηματικό, όχι μόνο γιατί έβαζε το καλάθι. Τώρα είναι ο coach μας».
Σε μια συνέντευξη είχε πει πως, όταν σε γνώρισε, άλλαξε η ζωή του...
«Κι εμένα άλλαξε η ζωή μου».
Είχατε συναντηθεί για να του κάνεις συνέντευξη;
«Ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο. Δεν ήταν συνέντευξη. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για κάτι, ενώ ούτε καν γνωριζόμασταν πριν. Ήξερε ποια είμαι, ήξερα ποιος είναι και είχαμε συναντηθεί δύο φορές κοινωνικά, αλλά αυτό. Και έχω μάρτυρες όλα τα παιδιά τότε στο Down Τοwn, που ήταν μπροστά, πως, εκεί που μιλούσα, ξαφνικά άλλαξε ο τόνος της φωνής μου και άρχισα να παίζω με τις άκρες των μαλλιών μου. Εκεί που μιλούσαμε, δηλαδή, ξαφνικά φλερτάραμε και τον ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Και το ίδιο συνέβη και σε εκείνον. Ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας. Ήταν να είμαστε μαζί».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved