Μόνικα: «Νιώθω πολύ περήφανη που μπορώ και κερδίζω τόσο εύκολα την προσοχή»
Showbiz

Μόνικα: «Νιώθω πολύ περήφανη που μπορώ και κερδίζω τόσο εύκολα την προσοχή»

Οι συνθήκες στην Αμερική, όπου η Μόνικα έχει ζήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, είναι καλύτερες για έναν καλλιτέχνη; Θα σκεφτόταν να ζήσει μόνιμα εκεί;

«Η Αμερική είναι ένα πολύ εύφορο καλλιτεχνικό έδαφος για κάποιον που του αρέσει η διαφορετικότητα. Υπάρχουν τόσες επιλογές, τόσες μουσικές, κόσμος που διψάει για επικοινωνία, που εμένα προσωπικά με απογειώνει. Θέλω να ρουφήξω την κάθε στιγμή αυτής της τεράστιας γης. Οι συνθήκες της καθημερινότητας ωστόσο είναι μακράν πιο δύσκολες από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι πολύ ακριβά, τα σπίτια πολύ παλιά, άπειρη κίνηση, ένας καιρός που δεν ξέρεις τι να φορέσεις κάθε ώρα που περνάει, παλτό ή βερμούδα, ένα χάος... Αλλά μέσα από τα μάτια ενός εξερευνητή, ωραίο χάος» τόνισε στο Έθνος .
-Τι ακούς εκεί για την Ελλάδα και τους Ελληνες;
«Μας λατρεύουν. Νιώθω πολύ περήφανη που μπορώ και κερδίζω τόσο εύκολα την προσοχή μόνο και μόνο απαντώντας στην ερώτηση από πού είμαι. Μετά προκύπτουν ιστορίες για νησιά, παραλίες και την αρχαία Αθήνα.»
-Για ποια πράγματα είσαι περήφανη για την Ελλάδα και ποια σε κάνουν να ντρέπεσαι γι' αυτή;
«Είμαι περήφανη για την οξυδέρκεια των Ελλήνων. Το φιλότιμο και την ανθρωπιά μας. Με στενοχωρεί όταν βλέπω νέο κόσμο να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός παρά συναγωνιστικός. Μακάρι να είχαμε τη διαύγεια να συνειδητοποιήσουμε πως εάν ένας από εμάς πετύχει, προφανώς, θα είναι καλό και για τους υπόλοιπους γύρω του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved