Στο μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο του!
Showbiz

Στο μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο του!

Το ότι ο Νίκος Ψαρράς έγινε μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι που του χάρισε η σύζυγός του Έλενα Καρακούλη, το γνωρίζαμε. Εκείνο που δεν είχαμε δει ακόμα, ήταν τον μπόμπιρα μαζί με κάποιον από τους γονείς του.

Ο πανευτυχής μπαμπάς –πλέον- Νίκος Ψαρράς, που περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τον νεογέννητο γιο του φωτογραφήθηκε μαζί του λίγες μόλις ώρες μετά την άφιξή του στη ζωή και η εικόνα είναι πραγματικά πολύ τρυφερή όπως βλέπετε και εσείς. Ο ηθοποιός είναι τρισευτυχισμένος και σπάνια αφήνει τον μικρό. Φεύγει από το πλάι του -με μισή καρδιά- μόνο για να πάει στο Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες του «Μεφίστο», όπου πρωταγωνιστεί. «Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου», λέει στη Real ο καταξιωμένος ηθοποιός, «ήρθε στον κόσμο ο γιος μας! Ένα αγοράκι υγιέστατο και ζωηρό! Παρά τη μεγάλη κούραση των πρώτων ημερών, είμαστε με την υπέροχη γυναίκα μου Έλενα Καρακούλη πολύ ευτυχισμένοι που τον κρατάμε στην αγκαλιά μας και που μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα όσα ονειρευόμασταν χωρίς αυτόν εννιά μήνες. Προς το παρόν θέλουμε να τον... γνωρίσουμε, να αναγνωρίσουμε τις όποιες ανάγκες του, τα πρώτα στοιχεία του χαρακτήρα του. Είμαστε χαρούμενοι που μας επέλεξε για γονείς του!».
Δηλώνει όντως κατάκοπος από τον νέο απαιτητικότατο «ρόλο» του, αλλά και χαρούμενος και λαμπερός όσο ποτέ. Πριν από έναν περίπου χρόνο παντρεύτηκε τη γοητευτική και δυναμική θεατρολόγο Ελενα Καρακούλη σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μαρούσι, ακολούθησε ένα μεγάλο ταξίδι του μέλιτος στην Κούβα και πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη ζωή ο γιος τους, πλημμυρίζοντας και τους δύο από χαρά. «Οι ώρες που κοιμόμαστε είναι ελάχιστες και η εξάντλησή μας δεν περιγράφεται, αλλά είναι τόσο γλυκός, όμορφος, υπέροχος ο μικρός μας, που τα αφήνουμε όλα πίσω κρατώντας τον μέσα στην αγκαλιά μας». Μπαμπάς με τα όλα του; «Κάνω όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθώ την Έλενα, έχω μάθει τα περισσότερα SOS για το τι πρέπει να κάνουμε με τον μικρό και όταν φεύγω μακριά του για τις παραστάσεις του «Μεφίστο» νιώθω τύψεις. Είναι ένα υπέροχο μωρό και ευχαριστώ την Έλενα για το πιο ακριβό δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ στη ζωή μου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved