Τζίμης Πανούσης: «Έχω πεθάνει 3-4 φορές, και παρ’ όλα αυτά μυαλό δεν βάζω»
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: «Έχω πεθάνει 3-4 φορές, και παρ’ όλα αυτά μυαλό δεν βάζω»

Πώς είναι τελικά ως άνθρωπος ο Τζίμης Πανούσης μακριά από τη σκηνή και την τέχνη του;

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως είναι ένας απλός άνθρωπος σαν όλους μας που αγαπάει την οικογένειά του και τα παιδιά του και έχει καθημερινότητα ακριβώς όπως τη δική μας. Στην ερώτηση, μάλιστα, πώς διασκεδάζει, ο καλλιτέχνης απαντά στη real: «Διασκεδάζω παραδοσιακά, με φίλους, πολύ με την μπέμπα μου, είναι πέντε χρονών».

Πώς είστε ως μπαμπάς;

«Τώρα εγώ έχω πάρει 50 χρόνια παράτα... Με την κόρη μου είμαστε πολύ αγαπημένοι, ίσως την πείσω να βγει και στο πρόγραμμα, να δούμε... Δε δέχεται γιατί είναι καλλιτέχνις. Κάνει τρομερά πράγματα μόνη της, κι όταν της λέω έλα να το κάνουμε να το δούνε και οι φίλοι, δεν το κάνει. Όπως δεν το έκανα κι εγώ μικρός...»

Η έννοια της υστεροφημίας σας αφορά;

«Όχι, εγώ έχω πεθάνει 3-4 φορές, και παρ' όλα αυτά μυαλό δεν βάζω, ενώ βλέπω άλλους που παθαίνουν κάτι πιο ελαφρύ και αλλάζει η ζωή τους. Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά. Από την άλλη όμως όταν κάνεις ένα παιδί είσαι αθάνατος. Δηλ. εγώ κάθομαι και σκέφτομαι όταν στεναχωριέμαι τα εγγόνια της Φωτεινής. Είμαι 500 χρόνια μπροστά...»

Λύνουν και το υπαρξιακό τα παιδιά;

«Η σχέση του ζευγαριού το λύνει το υπαρξιακό, η αγάπη, όταν υπάρχει αγάπη. Εγώ ότι και να 'χω, με πλημμυρίζει μια χαρά όταν σκεφτώ τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, την γκόμενά μου. Απλώς πρέπει να υπάρχει αγάπη, γιατί εκεί είναι ο Θεός. Σε έναν κοινό οργασμό συναντάς πραγματικά το Θεό. Έχει δυνατότητες ο άνθρωπος πάρα πολλές να ευτυχήσει και πρέπει να υπάρχει αγάπη, αυτή που προσπαθούν να καταργήσουν με την πορνεία. Όλο το κόλπο βασίζεται σε έναν φαλοκρατισμό και σε έναν βαθύ μισογυνισμό. Γι' αυτό και εγώ βγαίνω πολλές φορές και ίσως φαίνεται ότι πειράζω τους ομοφυλόφιλους και τις φεμινίστριες. Η ουσία είναι ότι όλος ο κόσμος στηρίζεται στην καταπίεση. Γι' αυτό εγώ λέω γυναίκες καυλωμένες ποτέ νικημένες, η γυναικεία καύλα είναι που πάνε να τη σβήσουνε. Πώς θα γα...ει ο χοντρός, ο ανίκανος, ο κομπλεξικός; Μόνο με λεφτά. Απ' το να ταλαιπωρείς έναν άνθρωπο καλύτερα να αυνανιστείς να είσαι και ήσυχος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved