Σμαράγδα Καρύδη: «Ή είναι έρωτας ή δεν είναι»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Ή είναι έρωτας ή δεν είναι»

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν αναζητάει την τελειότητα στις σχέσεις και επιμένει παρά τις δυσκολίες.

«Δεν εγκαταλείπω εύκολα τη σχέση, σε καμία περίπτωση. Είμαι από τους ανθρώπους που θα επιμείνουν αν πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι αληθινό. Θα δώσω τη μάχη μέχρι τέλους» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ως εκ τούτου, έχει και άλλη προσέγγιση στην ερμηνεία του ρόλου της ρομαντικής Ρωξάνης που ετοιμάζεται να ερμηνεύσει για δεύτερη χρονιά -μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του «Συρανό ντε Μπερζεράκ» με το ίδιο καστ.
Στο πλευρό της βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ενσαρκώνει τον ήρωα με τη διάσημη μύτη και την απροσμέτρητη ευφυΐα. Όσο για τον αφελή Κριστιάν, τον ερμηνεύει και πάλι ο Όμηρος Πουλάκης, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας. «Η Ρωξάνη είναι κι αυτή μια παρεξηγημένη προσωπικότητα. Δεν είναι η αφελής ρομαντική που οι περισσότεροι νομίζουν. Εχει τσαγανό, προσωπικότητα, πηγαίνει κόντρα σε όσα την προστάζουν - ακόμη και στα ήθη της εποχής. Δεν συμβιβάζεται. Με ιντρίγκαρε πολύ η προσέγγιση του ρόλου, να δω τι κρύβεται πίσω από την πρώτη εντύπωση. Και είναι εξίσου συγκλονιστικό να βλέπεις τις αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίοι ταυτίζονται με ένα τόσο ρομαντικό κείμενο που, παρότι είναι γραμμένο σε 15σύλλαβο, διατηρεί αυτούσια τη μαγεία του». Θεωρεί εξάλλου ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά ανά τους αιώνες, αφού οι άνθρωποι ερωτεύονται με τον ίδιο τρόπο και παθιάζονται ακριβώς το ίδιο. «Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι η εποχή μας δεν ευνοεί τους μεγάλους έρωτες. Πάντα θα υπάρχουν τα έντονα συναισθήματα γι' αυτούς που θέλουν να τα ζήσουν. Οι φοβισμένοι άνθρωποι θα είναι επίσης ίδιοι σε κάθε εποχή».
Αντίθετα με αυτούς, η Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει πάντα αποφασισμένη όσον αφορά τον έρωτα, έτοιμη να βιώσει τα πράγματα μέχρι τέλους, χωρίς μεσαίες λύσεις και προσχήματα. «Στον έρωτα δεν λειτουργεί κανένα σχήμα εκτός από το "όλα ή τιποτα". Ή είναι έρωτας ή δεν είναι. Απλώς σημασία έχει και το τάιμινγκ, που μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα ή πιο δύσκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved