Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει οι άλλοι να σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Πρέπει οι άλλοι να σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου»

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι πολύ ευχαριστημένη από την ζωή της σήμερα.

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την παρούσα φάση της καριέρας μου. Κάνω πράγματα που μου αρέσουν και στα οποία πιστεύω απόλυτα, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο και στο θέατρο - και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πετύχει κανείς κάτι τέτοιο. Είμαι ενθουσιασμένη με το "Celebrity Game Night", στο οποίο νιώθω σαν το σπίτι μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ακόμη και εδώ, όμως, επιμένει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με ανθρώπους που δεν συμπαθεί ή με τους οποίους δεν νιώθει άνετα. «Πρέπει οι άλλοι να σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου. Δεν γίνεται αλλιώς. Σε ένα τηλεπαιχνίδι δεν υπάρχουν ρόλοι πίσω από τους οποίους μπορείς να κρυφτείς. Πρέπει να είσαι μια ειλικρινής και καλή οικοδέσποινα - στον βαθμό που μπορείς».
Ο κόσμος θα χαρεί που είναι τόσο άμεση, αυθόρμητη και με μια υπόγεια μαγκιά - λίγο ανέλπιστη για μια τόσο όμορφη γυναίκα. Κι αν κάτι αναγνωρίζει κανείς στη Σμαράγδα Καρύδη, αυτό είναι η ανδρική σχεδόν αυθορμησία της - ούτε καν υπόνοια για σνομπισμό μιας femme fatale. «Μακάρι να είναι έτσι και έτσι να το βλέπει ο κόσμος. Το εύχομαι - να μη σου πω ότι αυτή είναι και η πρόθεσή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved