Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ίσως να μου αρέσουν οι εναλλαγές, να με ανανεώνουν»
Showbiz

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ίσως να μου αρέσουν οι εναλλαγές, να με ανανεώνουν»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρά του, να σπουδάσει θέατρο.

Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα, ενώ συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο UCLA του Λος Άντζελες, παρακολουθώντας παράλληλα και μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου.
«Όταν γύρισα στην Ελλάδα συμμετείχα σε κάποιες δουλειές, θεατρικές και κινηματογραφικές ελληνικές και αγγλόφωνες -ανάμεσα σ' αυτές ήταν και ένα θεατρικό της Universal-, αλλά παρόλο που η αγάπη μου στρεφόταν πάντοτε προς τις τέχνες, αφοσιώθηκα τελικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις» εξηγεί και συνεχίζει:
«Μια μέρα, όμως, με έπιασε η τρέλα να ταξιδέψω στην Ινδία. Τότε ακόμη έμενα μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Ξενοίκιασα, λοιπόν, το σπίτι μου στο Λος Άντζελες, χάρισα ρούχα, έπιπλα και το αμάξι μου και έφυγα για τη μακρινή αυτή χώρα της Ασίας για μια αναζήτηση της ψυχής. Πήγα σε μοναστήρια, ακολούθησα τα προγράμματα που κάνουν οι μοναχοί, σηκωνόμουν στις 4 το πρωί, έκανα διαλογισμό, γιόγκα, παρακολούθησα διαλέξεις, εργάστηκα πολύ επάνω σ' αυτό. Ήταν η περίοδος που έμεινα αρκετό καιρό μόνος με τον εαυτό μου. Κι αυτό μου έκανε καλό. Όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον -γιατί έχω πάει και στο Άγιον Όρος και διαπίστωσα πολλές ομοιότητες ανάμεσά τους- μαθαίνεις καταρχήν να είσαι ευτυχής με τα λίγα και κατά δεύτερον να μην αλλάζει η διάθεση και η ψυχική σου κατάσταση λόγω του εξωτερικού περιβάλλοντος και γεγονότων που υπό άλλες συνθήκες θα σε στενοχωρούσαν» τόνισε στο πρώτο Θέμα.
«Ξέρεις, οι περισσότεροι ονειρεύονται να ταξιδέψουν κάποια στιγμή στο Μαϊάμι, στο Λας Βέγκας ή στη Νέα Υόρκη. Εγώ αυτό το έκανα από τα 19 μου. Γύρισα όλη την Αμερική κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, γνώρισα πολύ σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, πήγα σε πολλά πάρτι -ακόμη και στα περίφημα του "Playboy"-, αλλά δεν μου έλεγαν πια κάτι όλα αυτά. Τα είχα χορτάσει. Θεωρώ επίσης ότι οι άνθρωποι είμαστε πολυδιάστατοι, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και παράλληλα να ασχολούμαστε με αρκετά θέματα που μας απασχολούν», καταλήγει.
Στην Ινδία, λόγω της ενασχόλησής του και με το personal training, ο Νάσος παρακολούθησε μαθήματα γιόγκα. «Εκεί δεν είχα πάει μόνο για το πνευματικό κομμάτι αλλά και για το σωματικό. Έτσι, καθημερινά, για 6 μήνες, πήγαινα στο Association of Yoga and Meditation, 250 χιλιόμετρα από το Νέο ∆ελχί, κοντά στον Γάγγη. Σπουδαία εμπειρία! Όταν γύρισα πια στην Αθήνα ασχολιόμουν παράλληλα με τις οικογενειακές μας επιχειρήσεις, τη γυμναστική και τη γιόγκα. Ίσως να μου αρέσουν οι εναλλαγές, να με ανανεώνουν, δεν ξέρω. ∆εν θα μπορούσα, δηλαδή, να φτάσω στα 50 μου χρόνια και να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν ή να έχω εγκαταλείψει εντελώς όλα εκείνα που κάποτε λάτρευα. Κι έτσι, εντελώς απροσδόκητα, ήρθε φέτος η πρόταση του Κωνσταντίνου Ρήγου για το "Rocky Horror Show", ένα έργο-σταθμό στην παγκόσμια ιστορία του μιούζικαλ. Ο Μαζωνάκης, που επίσης παίζει στην παράσταση, είναι φίλος μου, τον γνωρίζω από παλιά λόγω της δουλειάς. Και μπορώ να σου πω ότι δεν άλλαξε καθόλου! Είναι το ίδιο προσγειωμένος, ωραίος τύπος και άψογος επαγγελματίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved