Γιώργος Μαργαρίτης: «Μου αρέσουν οι εναλλαγές στις δουλειές»
Showbiz

Γιώργος Μαργαρίτης: «Μου αρέσουν οι εναλλαγές στις δουλειές»

Είναι μεγάλη ανατροπή για τα σημερινά δεδομένα η συμμετοχή του Γιώργου Μαργαρίτη στην κλασική ελληνική ιστορία αγάπης «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας».

«Με τις εμπειρίες που έχω δεν μου λέει τίποτα που πάω στο «Παλλάς». Ξέρεις σε πόσα «παλάτια» έχω τραγουδήσει; Η «Νεράιδα» ή το «Playboy» δεν ήταν παλάτια τότε; Αυτό που είναι παλάτι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το έργο και οι εξαιρετικοί ηθοποιοί που το πλαισιώνουν. Το «Παλλάς», από την άλλη, είναι το καλύτερο στολίδι στην Αθήνα. Το έργο είναι κλασικό, το έχουν κατά καιρούς ανεβάσει καταξιωμένοι ηθοποιοί, τώρα παίζεται από τη δυνατή ομάδα του Πέτρου Ζούλια και όπως βλέπω είναι εξαιρετικό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Δέχτηκες αμέσως;
«Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου γιατί δεν ξέρω από θέατρο αλλά μόνο από τραγούδια. Το πώς θα φτιαχνόταν, το πόσο ωραία θα ήταν η σκηνοθεσία δεν το γνώριζα. Μόλις όμως είδα τι έφτιαξε ο Πέτρος Ζούλιας είπα: «Μόνο πενήντα μέρες θα παίξουμε;».
- Εχουν γραφτεί πολλά για το τι δουλειά έχουν μαζί στη σκηνή η Ρένη Πιττακή με τον Γιώργο Μαργαρίτη.
«Μόνο η Ρένη Πιττακή έχει δουλειά μαζί μου; (γέλια) Η αλήθεια είναι ότι έχω ζήσει άλλα πράγματα και θα ήμουν πιο κοντά στον Κώστα Βουτσά. Τώρα όμως είμαι κι εδώ. Ολος ο κόσμος αγαπά και εκτιμά τη Ρένη Πιττακή. Είναι κάτι διαφορετικό για μένα και χαίρομαι. Μου αρέσουν οι εναλλαγές στις δουλειές. Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελένη Κούρκουλα και τον Διονύση Παναγιωτάκη, οι οποίοι με ώθησαν να συμμετάσχω σε αυτό το έργο.»
- Θα σε δούμε και σε ρόλο ηθοποιού;
«Οχι, δεν θα υποδυθώ κάποιον ρόλο, αλλά θα ερμηνεύσω πολύ ωραία τραγούδια του θεατρικού έργου. Αυτό, όμως, που φοβάμαι είναι μήπως ο κόσμος που θα έρθει να με δει μου ζητά να ερμηνεύσω τραγούδια δικά μου. Πολλοί με βρίσκουν στον δρόμο και μου λένε: «Θέλω πρώτο τραπέζι» ή «Θα έχει ουίσκι, ε;».

- Σε αγχώνει η παράσταση;
«Έχω άγχος όπως σε κάθε πρεμιέρα. Αν δεν έχεις άγχος, δεν είσαι καλλιτέχνης. Έχουμε ψώνιο με αυτό που κάνουμε και όσοι δεν το έχουν πάνε γρήγορα στο σπίτι τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved