Ζέτα Μακρυπούλια: «Η Μέριλ Στριπ είναι για μένα στην κορυφή»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Η Μέριλ Στριπ είναι για μένα στην κορυφή»

Το πρότυπό της στον χώρο της υποκριτικής αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ μιλάει και για τον τρόπο που επιλέγει επαγγελματικά μία δουλειά της είτε πρόκειται για θέατρο, είτε για τηλεόραση, είτε ακόμα και για σινεμά.

Τι σας οδηγεί να αποδεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση;

«Αν μιλάμε για θεατρικό έργο, ταινία ή σίριαλ, το ίδιο το έργο. Όμως, σε οποιαδήποτε δουλειά, και οι άνθρωποι μετρούν πολύ. Με κάποιους νιώθεις καλά επειδή υπάρχει ανταλλαγή ενέργειας. Με άλλους συνεργάζεσαι επειδή πιστεύεις ότι θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα. Καμιά φορά, σε γοητεύει η ιστορία τους στο χώρο. Σκέφτεσαι ότι η συνεργασία μαζί τους θα βοηθήσει το βιογραφικό σου. Πάντως, αυτό που σε σπρώχνει σε μια επιλογή δεν προσδιορίζεται πάντα με λόγια. Είναι κάτι στον αέρα; Ένστικτο, ίσως».

Τι είδους τέχνη σας αρέσει να βλέπετε;

«Μ' αρέσει ο κινηματογράφος. Όλα τα είδη εκτός από το σπλάτερ. Αγαπώ πολύ το ευρωπαϊκό σινεμά, ιδιαίτερα το γαλλικό. Έχει έναν τρόπο να αποδίδει την πραγματικότητα πιστά, χωρίς να είναι μίζερο -ακόμα κι όταν το θέμα που πραγματεύεται είναι σκληρό. Τελευταία, βλέπω και πολλά ξένα σίριαλ, πιστεύω ότι έχουν ξεφύγει πολύ μπροστά. Ξέρετε, όταν γνωρίζεις πώς γίνεται η δουλειά αυτή, όταν την έχεις κάνει στην Ελλάδα, παρατηρείς με άλλο βλέμμα τις ξένες τηλεοπτικές σειρές. Εντυπωσιάζεσαι πραγματικά από τη συνέπεια των σεναρίων τους».

Ποιον ηθοποιό θαυμάζετε;

«Η Μέριλ Στριπ είναι για μένα στην κορυφή. Κυριολεκτικά τη χαζεύω όταν παίζει. Μου αρέσει και η στάση ζωής της».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved