Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετράω πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, 22, 23;»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετράω πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, 22, 23;»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για την γεμάτη φως από τη δημοσιότητα ζωή της αλλά και πώς αντιμετωπίζει μία τέτοια καθημερινότητα όταν πρέπει να απαντά σε όλα όσα γράφονται για εκείνη.

Έχετε ξεκινήσει στο χώρο του θεάματος από μικρή. Τι σας στέρησε ή σας πρόσφερε αυτό;

«Μετράω πολλά χρόνια εμπειρίας πια, 22, 23; Έχω συλλέξει άπειρες πληροφορίες και αυτό είναι το κέρδος μου. Ό,τι και να χάνεις, όμως, είσαι σε θέση να το καταλάβεις όταν συμβαίνει; Εγώ όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι στερήθηκα. Ας πούμε, ένα κομμάτι ελευθερίας που είχα ανάγκη σε νεαρή ηλικία, μου το έκοψε η δημοσιότητα που ήρθε νωρίς».

Ασχολούνται πάρα πολύ μαζί σας. Πώς ξεφεύγετε από αυτό;

«Αν μου εξηγήσετε και γιατί γίνεται αυτό, θα σας πω. Έχω πάντα άγχος. Θέλεις να μιλήσεις αυθόρμητα σε μια συνέντευξη, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που γίνεται, για να μάθει ο αναγνώστης κάποια πράγματα παραπάνω για σένα και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Όμως πάντα αναρωτιέσαι αν είπες κάτι που μπορεί να εκληφθεί λάθος. Έχω μάθει να ζω με αυτό και να το αντιμετωπίζω, προσπαθώ να μη δίνω τόση σημασία, να είμαι ελεύθερη, να ασχολούμαι με τη δουλειά μου...»

Πότε επιλέγετε να απαντήσετε σε κάτι αναληθές που γράφτηκε και πότε προτιμάτε να σιωπήσετε;

«Συνήθως σιωπώ. Δεν ανήκω στους ανθρώπους που αισθάνονται την ανάγκη να απαντήσουν σε όλα. Βέβαια, σε αυτό παίζει ρόλο το ότι έχουν ειπωθεί πάρα, μα πάρα πολλά πράγματα για μένα. Οπότε, έχω ακολουθήσει τον εξής τρόπο σκέψης: Θεωρώ ότι χάνω χρόνο προσπαθώντας αποκλειστικά να δίνω απαντήσεις και να λέω την αλήθεια για κάποια πράγματα που δεν ισχύουν και γράφονται για να γεμίζουν σελίδες. Τελικά, πιστεύω ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο έξυπνος. Μπορεί να ξεχωρίσει και γνωρίζει τι ακριβώς του αρέσει στον καθένα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved