Σοκαριστική αποκάλυψη τραγουδίστριας: «Με βίαζε για χρόνια ο μάνατζέρ μου»!
Showbiz

Σοκαριστική αποκάλυψη τραγουδίστριας: «Με βίαζε για χρόνια ο μάνατζέρ μου»!

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προέβη γνωστή τραγουδίστρια!

Μετά από διατροφικές διαταραχές και αρκετά κιλά που έχασε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μπει σε κλινική, αποφάσισε να αποκαλύψει κάποια πράγματα για τη ζωή της! Ο λόγος για την... Kesha, που μετά τα προβλήματα υγείας, βγήκε και ξεμπρόστιασε τον μάνατζερ της που δεν την εκμεταλλεύτηκε μόνο εμπορικά, αλλά και σεξουαλικά.

Έκανε μήνυση στον μάνατζερ και παραγωγό της για σεξουαλική κακοποίηση και χορήγηση ναρκωτικών. Η μηνυτήρια αναφορά λέει ότι όταν ήταν 18 ετών ο μάνατζέρ της Λουκ της υπέγραψε συμβόλαιο και την έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα απώλειας κιλών γιατί την θεωρούσε χοντρή, ενώ την προέτρεπε να παίρνει ναρκωτικά και να πίνει αλκοόλ για να κατεβάσει τις αντιστάσεις της και να μπορεί να κάνει σεξ μαζί της. Και μάλιστα αυτό το κατάφερε όταν της έδωσε ηρεμιστικά χάπια και επί της ουσίας την βίασε.
Όλη αυτή η μεταχείριση οδήγησε την Kesha κοντά στο θάνατο. Και δεν έμεινε εκεί ο μάνατζερ...την έβριζε, , την αποκαλούσε «χοντρό καταψύκτη» και της έλεγε: «Δεν είσαι όμορφη, δεν έχεις ταλέντο, είσαι τυχερή που με έχεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved