Δούκισσα Νομικού: «Έχω επιλέξει να μοιράζομαι μόνο τα ευχάριστα με τον κόσμο»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Έχω επιλέξει να μοιράζομαι μόνο τα ευχάριστα με τον κόσμο»

Η Δούκισσα Νομικού πρόσφατα έγινε δότρια μυελού των οστών και σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της αυτή.

Πρόσφατα έγινες δότρια μυελού των οστών. Έχει υπάρξει κάποια δυσάρεστη εμπειρία από άποψη υγείας στο κοντινό σου περιβάλλον, που σε επηρέασε στην απόφαση σου;
«Νομίζω πως είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου και προσκαλώ όλον τον κόσμο να το κάνει. Είναι μια πολύ απλή, γρήγορη, και ανώδυνη πράξη που μπορεί να σώσει πολλές ζωές. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν προβλήματα. Έχω επιλέξει να μοιράζομαι μόνο τα ευχάριστα με τον κόσμο. Πολλές φορές με κατηγορούν. Παραξενεύονται που το κάνω, ή λένε: "Η Δούκισσα δεν μπορεί να είναι μόνο τόσο καλή και τόσο χαμογελαστή". Εγώ ασχολούμαι με την ψυχαγωγία και θέλω να δίνω χαρά. Όταν δεν είμαι καλά, προτιμώ να είμαι μόνη μου. Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα. Γι' αυτό ποτέ δεν μου αρέσει να μπλέκω σε ίντριγκες ή να λέω κακίες για κανέναν. Όχι ότι δεν το κάνω με την παρέα μου. Πιστέψτε με. Με την παρέα μου μπορώ να πω τα πάντα. Και σχολιάζουμε, και κριτικάρουμε, και δεν μας φαίνονται όλα ρόδινα».

Γιατί σε μια συνέντευξη δεν λες τη γνώμη σου για κάποιο πρόσωπο;
«Πάντα λέω τη γνώμη μου. Ο τρόπος είναι αυτός κάνει τη διαφορά, θεωρώ την ευγένεια αρετή όχι αδυναμία».

Σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε πουν κακιά;
«Δεν με νοιάζει να με πουν κακιά ή καλή. Δεν θέλω στενοχωρήσω κάποιον. Γιατί να πω δημοσίως την άποψη μου και μάλιστα με άσχημο τρόπο; Τι θα κερδίσω; Θα νιώσω καλύτερα; Δεν είχα ποτέ λόγο κάνω κάτι τέτοιο. Δεν θα δημιουργούσα ποτέ ντόρο γύρω από το όνομα μου με μια ίντριγκα. Με παρέα μου είμαι πιο αυθόρμητη. Οι φίλοι μου παρεξηγούνται. Έχω ένα χιούμορ ιδιαίτερο καυστικό που δεν το βγάζω προς τα έξω. Όποιος με συναντάει πρώτη φορά παραξενεύεται».

Έχεις μια άλλη εικόνα στην τηλεόραση.
«Είναι αυτό που είπα, ότι έχω μπει σε καλούπια. Άθελα μου, μόνη μου, με βάλανε; Δεν ξέρω. Ίσως και εγώ να μπήκα σε αυτά, επειδή όταν ξεκίνησα στον χώρο ήμουν μικρή, ευάλωτη και ήθελα να κάνω περήφανο τον πατέρα μου. Δεν ήξερα π έπρεπε να πω και τι όχι. Ήθελα να είμαι πιο προστατευμένη».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved