Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ετοιμάζει την δεύτερη ταινία του
Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ετοιμάζει την δεύτερη ταινία του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει αυτές τις ημέρες την δεύτερη κινηματογραφική του ταινία, με επικρατέστερο τίτλο «Γλυκύ μου έαρ».

Η ταινία υπολογίζεται ότι θα βγει στις αίθουσες την άνοιξη του 2015. O δημοφιλής ηθοποιός κρατά στα χέρια του τον κινηματογραφικό φακό, με την τριπλή ιδιότητά του αναλαμβάνοντας παράλληλα και χρέη παραγωγού.
Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν ο Παπακαλιάτης μαζί με το συνεργείο του και ένα μέρος από το καστ βρίσκονταν στην Πλάκα έξω από την γραφική εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Πάνω από τριάντα νεαροί περπατούσαν στο γραφικό στενό της οδού Γκούρα κρατώντας στα χέρια τους αναμμένα κεριά. Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου η σκηνή αυτή ανήκει στη δεύτερη και τη τρίτη από τις τρεις φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες, που προοδευτικά συναντώνται σε ένα κοινό φινάλε.
Τα γυρίσματα του πρώτου μέρους της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί, με πρωταγωνιστές τον Μηνά Χατζησάββα, την Νίκη Βακάλη και τον Tawfeek Barhom. Ο ίδιος ο ηθοποιός κρατά για τον εαυτό του ρόλο στην δεύτερη και τρίτη ιστορία καθώς εμφανίζεται δίπλα στην ηθοποιό και παραγωγό ταινιών στο Χόλυγουντ Andrea Osvart, αλλά και τον δημοφιλή Τζ. Κ. Σίμονς, ο οποίος και συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Καβογιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved