Παπαρίζου: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήμουν μουδιασμένη, δεν αισθανόμουν ούτε καν την κίνηση μου»
Showbiz

Παπαρίζου: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήμουν μουδιασμένη, δεν αισθανόμουν ούτε καν την κίνηση μου»

Όλοι αναρωτιούνται τι κάνει η Έλενα Παπαρίζου και αν τελικά έχει μετακομίσει μόνιμα στη Σουηδία...

«Και όμως εγώ μέσα μου δεν νιώθω ότι λείπω. Το καταλαβαίνω μόνο όταν κάνω τις βόλτες μου στη Γλυφάδα, όπου με σταματούν καμιά φορά και με ρωτούν αυθόρμητα «Πού είσαι, Έλενα; Τι κάνεις; Μας έλειψες». Έκανα μια συνειδητή επιλογή να λείψω για αρκετό διάστημα στη Σουηδία όταν κυκλοφόρησε ο-δίσκος μου «One Life» για να κάνω συναυλίες. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγκατέλειψα την Ελλάδα. Η βάση μου είναι εδώ, εδώ είναι το σπίτι μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για τα επόμενα χρόνια» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Γιατί λες ότι ήταν συνειδητή επιλογή;
«Από όταν έχασα τον μπαμπά μου, το 2009, σκεφτόμουν πολλές φορές να φύγω για ένα διάστημα. Με όλα αυτά που συνέβαιναν τότε, είχα μέσα μου μεγάλο θυμό. Ήταν η εποχή που δεν με επηρέαζε, δεν με άγγιζε» δεν με συγκινούσε τίποτα. Ήμουν μουδιασμένη, δεν αισθανόμουν ούτε καν την κίνηση μου. Δεν με αγαπούσα. Ήθελα το χρόνο μου για να ανακαλύψω ξανά τη γλύκα της ζωής μου. Τώρα ευτυχώς είμαι πάρα πολύ καλά!»
-Σαν να έκανες επανεκκίνηση;
«Αναθεώρησα τα πάντα. Συνέβησαν άλλωστε πολλά πράγματα μετά την απώλεια του πατέρα μου. Με εμένα, με τη σχέση μου, τις συμπεριφορές των ανθρώπων γύρω μου. Ίσως και να χρειαζόταν τελικά αυτό το «χαστούκι», για να συνέλθω. Ισορρόπησα, ωρίμασα περισσότερο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved