Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Δανάη με έκανε να νιώσω πατέρας»
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Δανάη με έκανε να νιώσω πατέρας»

O Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Είναι αδέρφια. Πότε γίνανε οικογένεια;

«Επί επτά χρόνια κάναμε στενή παρέα και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε, λόγω του ουσιαστικού ενδιαφέροντος που νιώσαμε ο ένας για τον άλλον. Βλέπω ότι έχει ταλέντο και ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και την προετοιμάζω για τη δραματική σχολή. Η κόρη της Δανάη που μένει μαζί μας ήταν τότε μόλις 7 ετών» τόνισε στο Πρώτο Θέμα
-Και ουσιαστικά γίνεσαι μπαμπάς της!
«Η Δανάη με έκανε να νιώσω πατέρας, μια και όταν μεγαλώνεις ένα παιδί, είτε είναι δικό σου είτε όχι, μπαίνεις σε έναν τέτοιο ρόλο. Η Δανάη με άλλαζε ως άνθρωπο κάνοντάς με να αισθανθώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, Μου έβγαλε ευαισθησίες και βίωσα πράγματα που ούτε καν μπορούσα να τα φανταστώ. Τη διάβασα, ξενύχτησα δίπλα στο προσκεφάλι της όταν ήταν άρρωστη και αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Όταν μεγαλώνεις ένα παιδί, είτε θες είτε δεν θες ,το πας το ταξίδι»
- Μαζί σου μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.
«Ναι, στο έργο «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά». Φοιτά στο δεύτερο έτος στη θεατρική σχολή του Γιώργου Αρμένη και ο συνεργάτης μας Θοδωρής Πετρόπουλος σκέφτηκε ότι μπορεί να παίξει έναν μικρό ρόλο. Ομολογώ ότι είχα άγχος για το πώς θα την υποδεχτεί ο χώρος.»
- Και πώς την υποδέχτηκε;
«Ηταν τόσο διαθέσιμη και τόσο αποτελεσματική σε αυτό που της ζητούσα ως σκηνοθέτης που κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων των συναδέλφων. Αυτό ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα, αφού είχα πρόσθετο άγχος. Είναι σημαντικό το παιδί σου να «λογάρει» σκηνικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved