Μάνος Ιωάννου: «Αυτό που με ενοχλεί στην Ναταλία είναι η ανασφάλεια της»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Αυτό που με ενοχλεί στην Ναταλία είναι η ανασφάλεια της»

Ο Μάνος Ιωάννου είναι ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Πως αντέδρασε η μητέρα του όταν της είπε ότι έχει δεσμό με την παρουσιάστρια;

«Επειδή το ΟΚ αποκάλυψε τον δεσμό μας στους δύο πρώτους μήνες, δεν είχα προλάβει να πω κάτι στη μητέρα μου, γιατί εκείνο το διάστημα ήμουν σε περιοδεία με την παράσταση Άντρες έτοιμοι για όλα και δεν ήθελα να της το ανακοινώσω από το τηλέφωνο. Οταν λοιπόν διάβασε το περιοδικό και με ρώτησε, της είπα ότι είναι αλήθεια. Η μητέρα μου μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά με τη σύντροφο μου. Από τη στιγμή που βλέπει ότι αυτό συμβαίνει, δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο» τόνισε στο ΟΚ.
-Η Ναταλία είναι μία ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα. Δεν φοβήθηκες μήπως σε απορρίψει;
«Με τη Ναταλία γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών ένα βράδυ στο κλαμπ Ακρωτήρι Αρχίσαμε να μιλάμε και διαπιστώσαμε ότι επικοινωνούμε απόλυτα. Ήταν μία αμοιβαία κεραυνοβόλα έλξη. Σε αυτή την πρώτη μας συνάντηση βρεθήκαμε να μιλάμε δύο ώρες, χωρίς να το έχουμε καταλάβει. Το ίδιο έγινε, και στο πρώτο μας ραντεβού. Όταν με έναν άνθρωπο επικοινωνείς τόσο καλά, δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει την επόμενη μέρα.»
-Εκείνη έχει πει ότι αγαπάει την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες σου. Εσύ, τι ερωτεύτηκες σε εκείνη και τι είναι αυτό που σε ενοχλεί;
«Το ίδιο θα έλεγα και εγώ για εκείνη. Όσο και αν προς τα έξω δίνει την εικόνα της δυναμικής γυναίκας, κρύβει τρομερές ευαισθησίες. Εκτός αυτού είναι μία πανέμορφη, νέα γυναίκα με προσωπικότητα που έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τρομερό ήθος και αρχές. Αυτό που με ενοχλεί είναι η ανασφάλεια της. Αν υποθέσουμε ότι με άριστα το δέκα, ως γυναίκα παίρνει -για να μην πω δέκα και με θεωρήσετε υπερβολικό- εννέα, εκείνη πιστεύει ότι αξίζει επτά ή οκτώ.»
-Σε ζηλεύει;
«Σε κάποιες περιπτώσεις, ναι.»
-Εσύ τη ζηλεύεις;
«Ξέρω π άνθρωπο έχω δίπλα μου, για αυτό και δεν ζηλεύω. Μπορεί κάποιες στιγμές, αν δω κάτι, να αισθανθώ ένα τσίγκλισμα μέσα μου, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω σκηνές ή να τη ρωτήσω πού ήταν και με ποιον.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved