Μαρία Μπεκατώρου: «Tο άγχος μου είναι να αρέσει στο κοινό όλο αυτό που θα κάνουμε»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Tο άγχος μου είναι να αρέσει στο κοινό όλο αυτό που θα κάνουμε»

Είναι χαρούμενη, αγχωμένη και πώς νιώθει γενικά η Μαρία Μπεκατώρου που και φέτος τα «Καρντάσιανς» ξεκινούν και μάλιστα στη ζωντανή εκδοχή τους;

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις άκουσα τα νέα, ενθουσιάστηκα γιατί η αλήθεια είναι ότι το ζωντανό πρόγραμμα είναι το είδος της τηλεόρασης που μου αρέσει. Έτσι έχω μάθει και ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι live πρόγραμμα. Σε τέτοιου είδους εκπομπές άλλωστε, όπως τα «Καρντάσιανς», το live ταιριάζει περισσότερο. Και οι τρεις είμαστε πιο άμεσοι και επειδή βασιζόμαστε πολύ στην πλάκα και στο χιούμορ, το live ενδείκνυται περισσότερο. Είμαι αγχωμένη βέβαια, αλλά έχω μεγαλύτερη ανυπομονησία από ό,τι πέρυσι. Γιατί θέλω να το ζήσω και ξέρω πως όλα θα είναι διαφορετικά» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη πώς είναι;
«Πέρυσι στην αρχή είχα νιώσει λίγο φόβο. Είχα λίγο και την τάση να μένω πιο πίσω γιατί αφενός ο Γρηγόρης είναι master σε όλο αυτό και αφετέρου ήταν η πρώτη φορά που συνεργαζόμουν μαζί του, όπως και με τον Δημήτρη. Στην πορεία όμως αυτό υποχώρησε και περνούσα πολύ ωραία, καθώς εκτίμησα πολύ και τους δύο – ως συνεργάτες, αλλά και ως ανθρώπους. Τώρα πια ο στόχος δεν είναι να δέσουμε ως παρέα, γιατί αυτό έχει ήδη γίνει, αλλά να περνά καλά ο κόσμος που μας βλέπει. Φέτος το άγχος μου είναι να αρέσει στο κοινό όλο αυτό που θα κάνουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved