Ειρήνη Μερκούρη: «Δεν πήγα να μονάσω. Όταν επιλέγεις αυτό το δρόμο, δεν το διατυμπανίζεις»
Showbiz

Ειρήνη Μερκούρη: «Δεν πήγα να μονάσω. Όταν επιλέγεις αυτό το δρόμο, δεν το διατυμπανίζεις»

Ακούστηκαν πολλά gossip για την Ειρήνη Μερκούρη τα τελευταία χρονιά, μεταξύ άλλων ότι πήγες σε μοναστήρι.

«Για να προσκυνήσω πήγα και όχι για να γίνω μοναχή, όπως έγραψαν. Δηλαδή πήγα να γίνω καλόγρια και έπειτα φόρεσα το σορτς μου και είναι δυνατόν να έκανα αυτό το πράγμα; Χριστιανή είμαι και θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω. Πιστεύω στο λόγο του Χριστού. Ούτε ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν μοναστήρι. Το κάνω συχνά. Τι σχέση έχει αυτό;» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Γράφηκε ότι φόρεσες μέχρι και ράσα...
«Αν είναι δυνατόν! Για ποιο λόγο να το κάνω; Δεν κοροϊδεύω το Θεό. Με είδαν σε καμία φωτογραφία ντυμένη καλόγρια; Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο «Είναι εσώκλειστη σε μοναστήρι», το έκαναν μόνο και μόνο για να πουλήσει ο εκδότης εβδομήντα χιλιάδες φύλλα, κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Αναγκάστηκα να βγω στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα.»
- Θύμωσες;
«Φυσικά θύμωσα, όχι επειδή είπαν πως είμαι χριστιανή, αυτό είναι τιμή μου, αλλά γιατί όσα έγραψαν ήταν κακοήθειες. Δεν πήγα να μονάσω. Οταν επιλέγεις αυτό το δρόμο, δεν το διατυμπανίζεις. Δεν το ξέρει κανείς. Οταν έχεις τον Χριστό μέσα σου, τον έχεις παντού. Δεν χρειάζεται να είσαι καλόγρια. Δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι τέτοιο ούτε είναι αυτός ο στόχος μου. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν γεράσω. Κανείς δεν ξέρει.»
-Υπήρξαν και κάποιοι που είπαν ότι όλη αυτή η ιστορία με το μοναστήρι ήταν ένα παιχνίδι διαφήμισης προκειμένου να προωθήσεις τη δουλειά σου.
«Αυτό είναι ανόητο ακόμη και να το σκεφτεί κάποιος. Τι θα έκανα δηλαδή; Θα έλεγα «Πήγα στο μοναστήρι, αλλά είχα μαζί μου και το νέο μου CD και ακούστε το τραγούδι μου»... Δεν είναι παράνοια αυτό;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved