Δρακουλάκη: «Ο σύζυγός μου είναι έξυπνος για να μου κάνει ανόητες σκηνές»
Showbiz

Δρακουλάκη: «Ο σύζυγός μου είναι έξυπνος για να μου κάνει ανόητες σκηνές»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι δεν είναι η κουζίνα το αγαπημένο της σπορ ενώ μίλησε και για τον σύζυγό της.

Αντιγόνη, έχεις πει ότι ο Νίκος, ο αδελφός σου που είναι σεφ, ουσιαστικά «έσωσε τον γάμο σου», γιατί είναι αυτός που μαγειρεύει για το σπίτι σας.

«Ναι, ευτυχώς. Είμαι πολύ δεμένη με τα αδέλφια μου και επειδή μένουμε και κοντά, πολύ συχνά έρχεται ο ένας στο σπίτι του άλλου. Προσπαθεί να μυήσει και εμένα στα μυστικά της κουζίνας αλλά δεν μπορώ να συναγωνιστώ έναν σεφ. Πάντως οι σπεσιαλιτέ μου είναι οι σαλάτες».

Υπάρχουν στιγμές που ο γιατρός σύζυγος σου Γιάννης Χαλκιάς παραπονιέται γιατί δεν είσαι η κλασική νοικοκυρά;

«Ο άντρας μου είναι ένας πολύ μορφωμένος και έξυπνος άνθρωπος για να μου κάνει ανόητες σκηνές. Υπάρχει πολλή αγάπη και κατανόηση μεταξύ μας. Κατά τη γνώμη μου, το δυσκολότερο που έχει να αντιμετωπίσει κάθε ζευγάρι είναι να αντεπεξέλθει στην κρίση που υπάρχει εκεί έξω και επηρεάζει και τη σχέση του. Το σημαντικό για όλους μας είναι να καταφέρουμε να παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι. Αυτό τουλάχιστον που προσπαθώ να κάνω εγώ είναι να είμαι αισιόδοξη και να χαμογελώ, παλεύοντας και κοιτώντας μπροστά. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι όμως και ο σύζυγος μου, γιατί είμαστε δύο άνθρωποι αυτοδημιούργητοι που προχωρούμε μόνοι μας».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved