Πιο Γαρμπή κι από την ίδια την Γαρμπή!
Showbiz

Πιο Γαρμπή κι από την ίδια την Γαρμπή!

Ομολογούμε... Ένα σοκ το πάθαμε όταν είδαμε την φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου video clip της που ανέβασε η ίδια στο Instagram της.

Το όνομά της από πάνω δεν άφηνε περιθώρια να σκεφτούμε ότι η Καίτη Γαρμπή έκανε... throw back Thursday.... Μα τέτοια ομοιότητα;

Déjà vu σκεφτήκαμε αφού η εικόνα θυμίζει τρελά την εικόνα της Καίτης την εποχή της Ιεροσυλίας και του CD «Ευαισθησίες». Κι όμως δεν είναι η Καίτη Γαρμπή. Είναι η Μελίνα Μακρή των Vegas! Και η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα του νέου clip του συγκροτήματος «Παιδιά της νύχτας». Κι αν και δεν βρήκαμε την ανάλογη φωτογράφηση –με παρόμοια χρωματική επεξεργασία - που είχε κάνει τότε η Καίτη, βρήκαμε μια παρόμοια που ταιριάζει για την σύγκριση. Οι περισσότεροι μάλιστα εντός γραφείου όταν τους ζητήσαμε να δείξουν στο κολάζ ποια είναι η Γαρμπή, έδειξαν την Μελίνα και όχι την πραγματική Καίτη! Εντυπωσιακό! Βρε μήπως είναι χαμένες αδερφές ή είναι απλά θέμα παρόμοιου styling –η μόδα κάνει κύκλους και στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση- που κάνει την ομοιότητα των δύο γυναικών πασιφανή; Ότι κι αν είναι πάντως σε αυτήν την σύγκριση είναι σαν δίδυμες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved