Showbiz

Πιο Γαρμπή κι από την ίδια την Γαρμπή!

Ομολογούμε... Ένα σοκ το πάθαμε όταν είδαμε την φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου video clip της που ανέβασε η ίδια στο Instagram της.

Το όνομά της από πάνω δεν άφηνε περιθώρια να σκεφτούμε ότι η Καίτη Γαρμπή έκανε... throw back Thursday.... Μα τέτοια ομοιότητα;

Déjà vu σκεφτήκαμε αφού η εικόνα θυμίζει τρελά την εικόνα της Καίτης την εποχή της Ιεροσυλίας και του CD «Ευαισθησίες». Κι όμως δεν είναι η Καίτη Γαρμπή. Είναι η Μελίνα Μακρή των Vegas! Και η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα του νέου clip του συγκροτήματος «Παιδιά της νύχτας». Κι αν και δεν βρήκαμε την ανάλογη φωτογράφηση –με παρόμοια χρωματική επεξεργασία - που είχε κάνει τότε η Καίτη, βρήκαμε μια παρόμοια που ταιριάζει για την σύγκριση. Οι περισσότεροι μάλιστα εντός γραφείου όταν τους ζητήσαμε να δείξουν στο κολάζ ποια είναι η Γαρμπή, έδειξαν την Μελίνα και όχι την πραγματική Καίτη! Εντυπωσιακό! Βρε μήπως είναι χαμένες αδερφές ή είναι απλά θέμα παρόμοιου styling –η μόδα κάνει κύκλους και στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση- που κάνει την ομοιότητα των δύο γυναικών πασιφανή; Ότι κι αν είναι πάντως σε αυτήν την σύγκριση είναι σαν δίδυμες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved