Μόνικα: «Πολυτέλεια θεωρώ την ξεγνοιασιά»
Showbiz

Μόνικα: «Πολυτέλεια θεωρώ την ξεγνοιασιά»

Η Μόνικα αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τον εαυτό της.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: «Η άποψη μου είναι πως εμπλουτίζεται, προοδεύει, μεγαλώνει, αναγνωρίζεται. Ένας καλλιτέχνης που μου αρέσει πολύ και με συγκινεί με τη μουσική του είναι ο His Majesty the king of Spain».
ΠΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΓΧΗ ΤΗΣ «Δεν έχω άγχος να επαναλάβω την επιτυχία μου. Έχω άγχος να μην επαναλαμβάνομαι σε αυτά που γράφω. Αυτό με οδηγεί διαρκώς σε νέα μουσικά μονοπάτια που μου χαρίζουν τη χαρά του ενθουσιασμού και την απόλαυση της πρόκλησης».
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ «Ο Penny Penny. Είναι ένας τραγουδιστής από τη Νότια Αφρική και Mid school Tsonga disco superstar»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ (ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ) «Πολυτέλεια θεωρώ την ξεγνοιασιά. Για την αναγνωρισιμότητα δεν έχω κάνει καμία παραχώρηση από την προσωπική μου ζωή και η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχω διαβάσει για μένα είναι πως είμαι από την Πάτρα».
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ «Έχω να εξιστορήσω κάποια, δύο τρία πολύ καλά περιστατικά, αλλά φοβάμαι πως θα εκθέσω αυτούς που τα προκάλεσαν. Ας πούμε ότι έχω ζήσει λίγες τρομακτικές αλλά και αστείες ιστορίες θαυμασμού. Μία από αυτές έληξε με δύο αστυνομικούς έξω από την πόρτα μου να παραφυλάνε όλο το βράδυ μετά από συναυλία».
Πηγή: In Style

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved