Μαρία Σολωμού: «Είμαι πολύ ευκολόπιστη»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Είμαι πολύ ευκολόπιστη»

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους γύρω της αλλά και για τις φορές που την έχει... πατήσει με άτομα που την προσεγγίζουν μιλάει η Μαρία Σολωμού.

Στην ερώτηση αν εμπιστεύεται τους ανθρώπους, η ηθοποιός παραδέχεται στη real: «Δυστυχώς, ναι. Είμαι πολύ ευκολόπιστη. Πιστεύω ότι η αρχική φύση των ανθρώπων είναι καλή - μέχρι να φας το πίσω μαχαίρωμα. Δεν έχω να πω κακή κουβέντα για άνθρωπο που γνωρίζω. Θα πω όταν μάθω ότι λειτουργεί πίσω από την πλάτη μου περίεργα, λέγοντας και κάνοντας διάφορα που με θίγουν. Κι αυτό κατάλαβα ότι είναι μεγάλο μειονέκτημά μου και ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ επιφυλακτική με τον κόσμο. Αφού όλοι μου οι φίλοι μού λένε «χαζή είσαι». Ούτε κουτσομπολεύω. Και η πρωταρχική μου προσέγγιση είναι να βλέπω το καλό στους άλλους. Δυστυχώς».

Γιατί «δυστυχώς»;

«Γιατί προφανώς την έχω πατήσει. Αλλά όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος που εκτιμούσα δρα περίεργα προς εμένα, ε, κρίμα, γιατί θα πέσει κάποια στιγμή στον δρόμο μου. Η μόνη κακία και ο μόνος αρνητισμός που μου βγαίνει είναι στους ανθρώπους που, κατά κάποιον τρόπο, με έχουν προσβάλει. Μπορεί να περάσουν 10 χρόνια, αλλά αυτός κάποια στιγμή θα την πάθει από μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved