Δούκισσα Νομικού: «Εάν ο έρωτας που θα έρθει είναι αληθινός, είναι ευπρόσδεκτος»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Εάν ο έρωτας που θα έρθει είναι αληθινός, είναι ευπρόσδεκτος»

H Δούκισσα Νομικού είναι τόσο όμορφη που φέρνει σε... πριγκίπισσα παραμυθιών. Eίναι κορίτσι των παραμυθιών; Νιώθει πριγκίπισσα ή μήπως είναι πιο ρεαλιστικό πλάσμα;

«Στις μέρες μας, περιέργως, ο ρομαντισμός θεωρείται αδυναμία. Μα αν δεν βάλουμε λίγη μαγεία στη ζωή μας πώς θα χαμογελάμε; Στο παραμύθι που λέγεται τηλεόραση, σέβονται τον «κακό λύκο» –γιατί ενδεχομένως τον φοβούνται. Λυπάμαι, αλλά δεν θα γίνω ποτέ κακός λύκος. Μπορεί να επιβιώνουν οι σκληροί, όμως κοιμούνται ήσυχα το βράδυ οι ρομαντικοί» τόνισε στο TV Έθνος.
-Μήπως αναζητάς και τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο; Πολλά κορίτσια στην ηλικία σου ακούμε να λένε ότι αναζητούν τον πρίγκιπα τους.
«Εντάξει, μην το παρακάνουμε με τα παραμύθια! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, όπως λέει και ένα αγαπημένο μου τραγούδι! Δεν αναζητώ ούτε πρίγκιπα ούτε ήρωα. Μάλιστα, διάβασα πρόσφατα κάτι ωραίο: «Δεν ψάχνω να βρω κανέναν ήρωα γι' αυτό και έγινα ο ήρωας του εαυτού μου».
-Ο έρωτας είναι για σένα...
«Μαγεία...»
-Του παραδίνεσαι άνευ όρων όταν...
«Καταφέρει να μαγέψει την ψυχή και το μυαλό μου.»
-Η πιο αστεία προσέγγιση που έχεις δεχτεί από το άλλο φύλο ποια ήταν;
«Στο αυτοκίνητο, όταν ένας οδηγός μού έκανε καντάδα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής! Είχε και κίνηση, οπότε καταλαβαίνεις! Μου τραγουδούσε μια ώρα (γέλια)!»
-Τον τελευταίο έναν χρόνο είσαι μόνη. Ολο αυτό το διάστημα ένιωσες πάνω απ' όλα ελεύθερη;
«Ένιωσα πάνω απ' όλα δημιουργική. Αφοσιώθηκα στη δουλειά μου, στο «Dancing» και το «ΟΛΑ», έκανα δύο ταινίες, θέατρο. Δούλευα ασταμάτητα, όμως δεν ένιωθα πως μου έλειπε κάτι. Απεναντίας, ένιωθα πιο γεμάτη από ποτέ.»
-Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι έχεις δηλώσει «σχεσάκιας». Να υποθέσω πως για σένα είναι δύσκολη η υπόθεση της μοναξιάς;
«Καθόλου. Η επιλογή να μείνω μόνη μου ήταν απόλυτα συνειδητή.»
-Πλέον νιώθεις έτοιμη να ερωτευθείς ξανά;
«Εάν ο έρωτας που θα έρθει είναι αληθινός, είναι ευπρόσδεκτος.»
-Ή, μάλλον, μήπως είσαι ήδη και πάλι ερωτευμένη;
«Εάν απαντήσω πως είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου, καθώς ξεκινάμε σε λίγες ώρες, τόσο το «Dancing» όσο και το «Ολα Μπιπ», πόσο προβλέψιμη θα με χαρακτήριζες; (γέλια)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved