Κώστας Κόκλας: «Δεν ξέρεις η ζωή πώς τα φέρνει, αλλά είμαι μια χαρά»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Δεν ξέρεις η ζωή πώς τα φέρνει, αλλά είμαι μια χαρά»

Ο Κώστας Κόκλας έχει χωρίσει πριν από ένα χρόνο από την σύζυγό του.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου στο μέλλον; «Όχι. Είμαι πολύ τυχερός, έχω κάνει δύο γάμους, είχα σχέση με κοπέλες που τις αγαπούσα και με -αγαπούσαν πολύ. Δεν έχω απωθημένο, το έχω ολοκληρώσει. Είμαι σε μια φάση τώρα που ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου, παίρνω το .χρόνο μου, μου αρέσει που είμαι μόνος μου, γιατί ήταν πολύς καιρός που ήμουν πάντα μέσα σε σχέσεις, γάμους και τέτοια... Μετά το πρώτο σοκ του πρώτου καιρού, να είσαι μόνος σου, γιατί δεν είναι εύκολο να αποβάλεις συνήθειες, έχω αρχίσει και ισορροπώ και είμαι πολύ καλά. Χαίρομαι γιατί είναι και η Κατερίνα πάρα πολύ καλά, όπως και ο Δημήτρης, και προχωράμε...» τόνισε στο Λοιπόν.
-Η σχέση σου με το γιο σου πώς είναι; Στο μέλλον θα σκεφτόσουν ένα δεύτερο παιδί;
«Δεν ξέρεις η ζωή πώς τα φέρνει, αλλά είμαι μια χαρά. Τώρα έχω τον Δημητράκη, που μου απορροφάει όλο το ενδιαφέρον και την ενέργεια.»
-Τώρα, τι είναι αυτό που θέλεις;
«Να επαναλάβω αυτό που έκανα και φέτος το καλοκαίρι, να καθίσω να ξεκουραστώ, να αφιερώσω πάλι χρόνο στον Δημήτρη. Ήμουν 2 μήνες διακοπές στη Ζάκυνθο, η Κατερίνα κατέβηκε και κάναμε κοινές διακοπές 10 ημέρες. Έπειτα ανέβηκα Αθήνα, γιατί είχα δουλειές και πήγα και μόνος μου διακοπές με ένα φίλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved