Άλκις Κούρκουλος: «Μπορώ να ζήσω με 5 ευρώ και με 5000 ευρώ»
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος: «Μπορώ να ζήσω με 5 ευρώ και με 5000 ευρώ»

Ο Άλκις Κούρκουλος μιλώντας για την παλιότερη επιχειρηματική του προσπάθεια με το θέατρο «Κάππα» παραδέχεται πως επρόκειτο για οικονομική του καταστροφή και αποκαλύπτει την πραγματική σχέση που έχει με τα χρήματα.

Είσαι αφοσιωμένος στη σκηνή;

«Όταν είμαι εκεί πάνω, ναι. Γενικώς, δεν θέλω να εξαρτώμαι. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτήν. Δεν ξέρω εάν μπορώ».

Κάποια στιγμή την είδες και με το μάτι του επιχειρηματία-παραγωγού, ως ιδιοκτήτης του θεάτρου Κάππα...

«Αυτό έγινε επειδή πέθανε ο πατέρας μου. Δεν είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να γίνω παραγωγός. Βρέθηκα μ' ένα θέατρο, ένα «σπίτι», που δεν πρόκειται ποτέ να το αφήσω να ρημάξει. Αν μπορέσω στο μέλλον, μπορεί και να ξανακάνω κάποια παραγωγή σ' αυτό... Από το «Κάππα», που ήταν για μένα οικονομική καταστροφή, πήρα ένα πολύ χοντρό κι ακριβοπληρωμένο μάθημα: Πως ως παραγωγός δεν μπορώ να εμπιστεύομαι κανέναν, μα κανέναν. Δεν υπάρχει εντιμότητα. Ακόμα και οι συνάδελφοι με είδαν διαφορετικά. Σιγά, ρε παιδιά, προχθές παίζαμε μαζί... Ε, λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι».

Σήμερα πώς τα φέρνεις βόλτα οικονομικά;

«Είμαι άνθρωπος που μπορεί να ζήσει με 5 ευρώ και με 5.000. Οταν έχω φίλους, ανθρώπους γύρω μου και ωραίες προσωπικές σχέσεις, πραγματικά μου κάνει το ίδιο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved