Δήμητρα Ματσούκα: «Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Δεν έχω πρόβλημα»
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: «Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Δεν έχω πρόβλημα»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την προσωπική της ζωής και αποκάλυψε ότι είναι μόνη της αυτή την περίοδο.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και εκεί μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να υπάρξει πολύ ισχυρός λόγος για να κάνω μια σχέση. Δεν είμαι χομπίστας στο φλερτ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να φλερτάρουν ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν είναι σε σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ανησυχητικό για τη σχέση τους. Εγώ δεν είμαι έτσι. Δεν θα φλερτάρω με κάποιον που δεν μου αρέσει πολύ», είπε η μελαχρινή ηθοποιός για την προσωπική της ζωή και συνέχισε: «Δεν είμαι κάστρο. Μου είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνω φίλη με κάποιον που με προσεγγίζει με άλλη διάθεση, αν αυτός ο άνθρωπος δεν με εμπνέει για κάτι άλλο και νομίζω γίνεται πολύ εύκολα αποδεκτό από τον απέναντι. Μάλλον κάνω καλή παρέα», ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό σε έναν άντρα που θα τη γοητεύσει, επεσήμανε: «Αν κρίνω από το παρελθόν μου, τη φορά που υπήρχε μια ουσία σε αυτή τη σχέση και ήμουν ερωτευμένη, αν και μεγαλύτερη πια σε ηλικία, η οξυδέρκεια είναι αυτό που με συγκινεί και με γοητεύει. Βεβαίως και παίζει ρόλο να σου αρέσει ο άλλος και να υπάρξει μια χημεία ερωτική».
Όσο για το αν ανήκει στις εντυπωσιακές γυναίκες που συχνά έλκονται από πλούσιους και ισχυρούς άνδρες; «Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Δεν έχω πρόβλημα και είμαι έτσι και με τις παρέες μου. Δεν είμαι αφοριστική με τους πλουσίους ή τους φτωχούς. Και στις δυο κατηγορίες θεωρώ πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ ενδιαφέρον ή καθόλου ενδιαφέρον αντίστοιχα», αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος. Εμένα μου έχει συμβεί και το αντίθετο. Θέλω να πω ότι έχω ερωτευτεί ανθρώπους που έχουν δύναμη οικονομική και ανθρώπους που δεν έχουν».

Πόσο ανοιχτή είναι σε έναν μεγάλο έρωτα; «Θα το ήθελα να μου συμβεί. Γνωρίζοντας τον εαυτό μου όταν είμαι σε μια σχέση, ξέρω ότι είμαι συντροφικός άνθρωπος. Προτιμώ να είμαι μόνη μου, αν αυτό δεν μπορεί να γίνει όπως το φαντάζομαι. Είμαι λίγο πιο δυνατή από ό,τι ήμουν στο παρελθόν, επειδή μικρότερη δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου καθόλου. Για παράδειγμα στο παρελθόν δεν θα έβγαινα ποτέ με φίλες μου ασυνόδευτη για ποτό. Τώρα τελευταία το κάνω. Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και είναι πολύ ωραίο όλο αυτό».

Υπάρχει άντρας που την έχει απορρίψει; «Μου έχει συμβεί! Βεβαίως και έχω πονέσει για έναν άντρα. Είμαι άνθρωπος. Έχω φάει και χυλόπιτα. Δεν έχω κυνηγήσει άντρα, αλλά έχει τελειώσει μια σχέση και είχε πάρει ο άλλος την πρωτοβουλία γι' αυτό. Με χώρισε. Και ήταν μεγάλο χαστούκι», ενώ για το αν την έχουν απατήσει: «Δεν το ξέρω, αλλά είναι πολύ πιθανό. Δεν το έχω μάθει πάντως!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved