Η εξομολόγηση του Κόκλα για την πρώην γυναίκα του: «Η Κατερίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου»
Showbiz

Η εξομολόγηση του Κόκλα για την πρώην γυναίκα του: «Η Κατερίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου»

Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξή του μίλησε για τον χωρισμό του από την σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη και τη σχέση που έχουν σήμερα.

Είχες χωρίσει ένα χρόνο πριν γίνει γνωστό στα ΜΜΕ. Πως κατάφερες να μην γίνει αμέσως γνωστό;
«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Με την Κατερίνα έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Πρώτα από όλα είχαμε τον Δημήτρη που προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε και συζητήσαμε πάρα πολύ για αυτό γιατί ο χωρισμός αλλάζει τις ισορροπίες. Σημασία έχει ότι αυτό έγινε χάρη στην Κατερίνα, που είναι ψύχραιμη και λογική και στο όνομα της αγάπης που είχαμε μεταξύ μας στα 10 χρόνια που ήμασταν μαζί και στα άλλα τόσα που τη γνωρίζω... Την ήξερα γιατί στη Ζάκυνθο ήμασταν γείτονες, ήμουν φίλος με τον Σπύρο, τον αδελφό της, την ήξερα από παιδάκι, από 14 χρονών».

Στο παιδί μιλήσατε;
«Βέβαια. Τώρα δεν μένουμε μαζί, εδώ και πολύ καιρό, μένουμε πιο... δίπλα. Ο Δημήτρης ξέρει το μέρος που μένω, πριν χωρίσουμε, τον είχα πάει και το είχε δει, τον είχε φέρει και η Κατερίνα να δει το σπίτι.

Όταν υπάρχει μια τόσο όμορφη σχέση μετά το χωρισμό, αφήνει και μια «πόρτα» ανοιχτή για επανασύνδεση;
«Δεν είμαι απόλυτος, η ζωή μου έχει μάθει να μη λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί όσες φορές είπα, με διέψευσε. Με την Κατερίνα δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε οικογένεια, να είναι η μάνα του Δημήτρη, να τη φροντίζω όπως και το γιο μου και να με ενδιαφέρει πώς είναι. Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούμε να είμαστε πάλι σε μια σχέση, νομίζω ότι ,αυτό έχει ολοκληρωθεί και για τους δύο».

Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σου ήρθε;
«Να μη λέω ψέματα, ναι, η Κατερίνα ήταν ο έρωτας της ζωής μου, έκανα παιδί μαζί της και το ήθελα πάρα πολύ».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved