Τζένη Μπαλατσινού: Τι απολαμβάνει από την εργένικη πλέον ζωή της;
Showbiz

Τζένη Μπαλατσινού: Τι απολαμβάνει από την εργένικη πλέον ζωή της;

Η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι απολαμβάνει από την εργένικη πλέον ζωή της.

Ύστερα από 19 χρόνια, απολαμβάνεις την εργένικη ζωή;

«Μου αρέσει που μπορώ να διαχειρίζομαι τον χρόνο όπως θέλω. Μπορεί να πάω τέσσερις φορεί την ίδια μέρα στο θέατρο, ή να μη βγω καθόλου από το σπίτι μου για 15 μέρες. Μπορεί να είμαι στον κινηματογράφο και να βγω από τη μία αίθουσα και να μπω στην άλλη, βλέποντας δυο ταινίες .Ή να πάρω τηλέφωνο μία φίλη μου και να μιλάμε μέχρι τις 3 το. Αυτό απολαμβάνω μέχρι στιγμής».

Τι σου λείπει από την προηγούμενη ζωή;
Δεν έχω κάτσει να γράψω λίστα με τα συν και τα πλην της μιας και της άλλης ζωής. Αφήνω απλά τα πράγματα να κυλάνε και δεν κάνω κανένα απολύτως πλάνο για τα προσωπικά μου. Ακόμη και όταν συναντιέμαι με φίλους μου, αυτό που θέλω είναι να επικοινωνώ και να γελάω. Έχω ρίξει όλο το βάρος μου στη δουλειά και στα παιδιά μου. Η μεγάλη μου κόρη του χρόνου θα φύγει για τις σπουδές της και θέλω να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί της, να τη γευτώ όσο περισσότερο μπορώ μέχρι να φύγει».

Αγχώνεσαι ότι μπορεί να μείνεις μόνη;
«Μαμαδίστικη ερώτηση...Δεν το σκέφτομαι καν, ούτε είναι κάτι που με απασχολεί. Είμαι σε δημιουργική φάση και θέλω να αφιερωθώ αυτή τη στιγμή στη δουλειά και τα παιδιά μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved