Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τα γενέθλια του γιου της!
Showbiz

Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τα γενέθλια του γιου της!

Γενέθλια έχει σήμερα ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας, και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί μέσω του editorial της «Χρόνια Πολλά»!


Η ίδια έγραψε: «Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια έγινα κι εγώ μάνα. Μεγάλη εμπειρία! Το καταλαβαίνουν όλες οι μαμάδες που διαβάζουν αυτό το editorial γιατί από τη στιγμή που γίνεσαι μάνα πότε η ζωή σου δεν θα είναι όπως πριν. Ποτέ ξανά δεν θα κλείσεις το κινητό σου όταν λείπεις και ποτέ ξανά δεν θα έχεις εσύ προτεραιότητα και το υπέροχο εγώ σου αλλά το βλαστάρι ή τα βλαστάρια σου.
Οι πρώτες μέρες στο μαιευτήριο ήταν οι ωραιότερες της ζωής μου. Μετά αρχίζει το έργο της μητρότητας που δεν θα σε αφήσει να πλήξεις ποτέ. Ε μαμάδες; Ξέρετε εσείς.
Οι αγωνίες αρχίζουν από την πρώτη στιγμή και δεν τελειώνουν ποτέ. (Όλα τα κλισέ είναι μεγάλες αλήθειες). Από το πότε θα σταματήσουν οι κολικοί του νεογέννητου μέχρι το που θα πάει να σπουδάσει η αγωνία δεν αλλάζει volume. Μαμάδες. Είμαστε πια μια ειδική κατηγορία ανθρώπων. Κλαίμε στις γιορτές του σχολείου, το δικό μας μας φαίνεται πάντα το ωραιότερο, λιώνουμε όταν τρέχει για μια αγκαλιά μας, είμαστε έτοιμες να κάνουμε κομματάκια όποιον βάλει σε κίνδυνο το παιδί μας και μάλλον γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι (αν εκμεταλλευτούμε σωστά την εμπειρία της μητρότητας).
Χρόνια πολλά, αγόρι μου. Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ για όσα με βοήθησες να ανακαλύψω μέσα μου» και πόσταρε την ακόλουθη φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved