Πένυ Σκάρου: «Κάποιοι προσπάθησαν να προβληθούν μέσω της κατάστασης μου»
Showbiz

Πένυ Σκάρου: «Κάποιοι προσπάθησαν να προβληθούν μέσω της κατάστασης μου»

Για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, όταν κάποιοι προσπάθησαν να προβληθούν μέσω της κατάστασης της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πένυ Σκάρου.


Υπήρχαν πρόσωπα που σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν σου φέρθηκαν έντιμα; «Ναι. Μετά το ατύχημα είδα διάφορες συμπεριφορές ανθρώπων που μέχρι πρότινος θεωρούσα ότι μ' αγαπούσαν. Αντιλήφθηκα εκ των υστέρων ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Έκανα ένα ξεκαθάρισμα των προσώπων που βρίσκονται γύρω μου. Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν ό,τι μου συμβαίνει. Ήταν πολύ άσχημο»


Με ποιον τρόπο; «Προσπάθησαν να προβληθούν μέσω της κατάστασης μου. Όταν χάνεις ένα μέλος του σώματος σου παράδοξα, οι αισθήσεις σου αυξάνονται. Δυστυχώς ή ευτυχώς πια, καταλαβαίνω το πώς σκέφτεται κάθε άνθρωπος που βρί-σκεται απέναντι μου, από το πώς με κοιτά μέχρι για ποιον λόγο με πλησιάζει, ή αν μου λέει αλήθεια ή ψέματα. Παλαιότερα λειτουργούσα σαν παιδάκι. Έφαγα απότομα τη σφαλιάρα μου. Ωρίμασα», εξομολογείται η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved