Δέσποινα Μοίρου: «Έγραψα ένα σενάριο για τον Αλ Πατσίνο»
Showbiz

Δέσποινα Μοίρου: «Έγραψα ένα σενάριο για τον Αλ Πατσίνο»

Δυο ταινίες έχει κάνει στην Αμερική αυτό τον καιρό η Δέσποινα Μοίρου.

«Μόλις ολοκλήρωσα τα γυρίσματα δύο ταινιών. Η πρώτη έχει τίτλο «American Banker», την σκηνοθέτησε ο Τζεφ Εσπανιόλ και πρωταγωνιστούν οι Φέι Ντάναγουεΐ, Κέβιν Κόστνερ και Ντάριλ Χάνα. Εγώ υποδύομαι την κατάσκοπο, μια μυστήρια γυναίκα που αλλάζει από σκηνή σε σκηνή και στο τέλος την πυροβολεί κάποιος μαζί με δέκα Κορεάτες» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε: «Η δεύτερη ταινία είναι καταιγιστικής δράσης και θα τη χαρακτήριζα "αντρική". Λέγεται Gleichschaltung» και φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Πάτρικ Κιλπάτρικ, ο οποίος έχει συνεργαστεί σε παρελθοντικό χρόνο με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον Τζέιμς Κάμερον. Είναι ίσως ο καλύτερος σκηνοθέτης που έχω συνεργαστεί, έμαθα πάρα πολλά πράγματα από αυτόν».
«Προσωπικά σιχαίνομαι τα όπλα, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό των παραγωγών που γίνονται στην Αμερική είναι action movies. Στο Gleichschaltung είχα τη χαρά να δουλέψω με τον Ερικ Ρόμπερτς, αδελφό της Τζούλια Ρόμπερτς, τον Ραλφ Μόλερ, ο οποίος είχε παίξει στον "Μονομάχο" και τον Ρουντι Γιάνγκμπλαγτ, πρωταγωνιστή του "Apocalypto"».
Η ίδια όμως έχει στα σκαριά και μια ταινία για τον Αλ Πατσίνο, η οποία θα γυριστεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, παρακολούθησε κοντά του σεμινάρια και γοητεύτηκε από το ταλέντο και την προσωπικότητα του. «Έγραψα ένα σενάριο για τον Αλ Πατσίνο και σε συνάντηση που είχα μαζί του-πρόσφατα μου έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσω το όνομα του στον τίτλο. Μάλιστα θα «δανειστώ» και πλάνα του σ' αυτή την ταινία, η οποία θα γυριστεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα και θα παίξουν μεταξύ άλλων και Έλληνες ηθοποιοί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved