Θοδωρής Αθερίδης: «Ήθελα να είμαι μυστήριος γκόμενος»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Ήθελα να είμαι μυστήριος γκόμενος»

Έχουμε γνωρίσει τον Θοδωρή Αθερίδη ως ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ο ρόλος του παρουσιαστή εκπομπής πώς προέκυψε;

«Με διακρίνει η λογοφιλία και θα έλεγα πως είμαι και λίγο παρλαπίπας. Μου ταιριάζει η εκπομπή «Αργά» που παρουσιάζω στο Αction 24. Μου αρέσει που υποδέχομαι καλεσμένους και μέσα από τη δύναμη του λόγου, σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, βγαίνει ο άλλος τους εαυτός. Κομμάτια του χαρακτήρα τους που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχουν βγει στο φως!» τόνισε στο Καρφί.
-Άρα δεν ισχύει η εικόνα του αντικοινωνικού ανθρώπου που δίνεις;
«Μπορεί να τη δίνω αλλά δεν νομίζω ότι είμαι αντικοινωνικός. Εχω φίλους τους οποίους θέλω να αγαπάω και να με αγαπούν. Δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις και θέλω να μοιράζομαι σκέψεις, καταστάσεις, συναισθήματα, την ίδια μου τη ζωή. Να τους ανοίγω την καρδιά μου και αυτοί να πράττουν το ίδιο.»
-Ξεκάθαρες λοιπόν κουβέντες χωρίς καθόλου μυστήριο;
«Κάποτε αποζητούσα το μυστήριο, μέχρι που κατάλαβα ότι πίσω από αυτό υπάρχει ένα τίποτα, ένα μηδέν. Για παράδειγμα, με τραβούσαν οι μυστήριες γκόμενες, ενώ και εγώ ήθελα μικρός να είμαι μυστήριος γκόμενος και τσαντιζόμουν όταν οι άλλοι με «διάβαζαν» στο λεπτό. Τώρα πια θέλω ξεκάθαρες κουβέντες και ξεκάθαρους ανθρώπους που να μη μου δυσκολεύουν τη ζωή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved