Ελεωνόρα Μελέτη: «Αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή για τον Λιάγκα»
Showbiz

Ελεωνόρα Μελέτη: «Αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή για τον Λιάγκα»

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει αποφασίσει να μην αναφέρεται καθόλου στα προσωπικά της. Για εκείνη, που έχει σημαία της την ελευθερία, δεν είναι λίγο καταπιεστικό όλο αυτό;

«Καθόλου. Οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν αν είμαι με κάποιον. Δεν θα βγω, όμως, να το διατυμπανίσω. Ακόμα και τα μέτρα προστασίας που έχω πάρει (με εξώδικο απαγορεύει στα media να δημοσιεύουν φωτογραφίες της με άλλα άτομα) αφορούν ανθρώπους που έχουν θέμα με τη δημοσιότητα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε συντρόφους, αλλά και σε άτομα από το φιλικό μου περιβάλλον. Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αναγνωρίσιμο σύντροφο. Καταξιωμένο στο χώρο του ναι, celebrity όχι» τόνισε η Ελεωνόρα Μελέτη στο People.
Πόσο εύκολο είναι για έναν άντρα να έχει δεσμό με μια γυναίκα που έχει την προβολή της Ελεονώρας; «Ποτέ δεν κατάλαβα. Οι περισσότεροι υποστήριζαν πως δεν το ήθελαν όλο αυτό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάποιος είχε θιχτεί με το γεγονός ότι του ζήτησα να κάνει εξώδικα στα media για να μην παίξει το πρόσωπό του στα περιοδικά. "Δεν κατάλαβα, με κρύβεις;'' ήταν η απάντησή του. Νόμιζε πως τον είχα για να τον κρύβω».
Πάντως ξεκαθαρίζει πως, ακόμα και σχέση να έχει, δεν θα μπει στη διαδικασία να κρυφτεί και να μην κυκλοφορήσει δημόσια. «Αν θέλω να είμαι χέρι χέρι, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ με το σύντροφό μου, θα το κάνω. Επειδή υπάρχει σχετικό εξώδικο που έχει σταλεί στα ΜΜΕ, οι φωτογράφοι το σέβονται και δεν δίνουν φωτογραφίες προς δημοσίευση».
Στο παρελθόν, μια τέτοια φωτογραφία αλλά κι ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο ραδιόφωνο του Real FM την είχαν ενοχλήσει. «Αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή για τον ίδιο. Είχε αποκαλέσει τον τότε σύντροφό μου "τσαντάκι και αξεσουάρ". Για μένα πες ό,τι θες, όχι όμως για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας από σπόντα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved