Νίκος Μακρόπουλος: «Αυτό που πια αναζητώ σε μια γυναίκα είναι η συντροφικότητα»
Showbiz

Νίκος Μακρόπουλος: «Αυτό που πια αναζητώ σε μια γυναίκα είναι η συντροφικότητα»

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει ήδη βγει από έναν γάμο και έχει πάρει διαζύγιο. Σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο ενός γάμου ή αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για εκείνον;

«Νομίζω ότι δεν θα παντρευόμουν ξανά. Και αν γύρναγα τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν. Παιδί όμως θα έκανα. Πιστεύω ότι ο γάμος χαλάει τη σχέση γιατί σε βάζει σε μια κατάσταση να θεωρείς τον άλλο δεδομένο. Το ωραιότερο σε μια σχέση είναι οι σύντροφοι να παραμένουν γκόμενοι και εραστές. Να υπάρχει ο φόβος ότι ο άλλος μπορεί να φύγει. Με αυτόν τον τρόπο θα προσέχεις τη σιλουέτα σου, τον σύντροφό σου και γενικά τη σχέση σου. Όταν η σχέση γίνεται δεδομένη, χαλάει το γλυκό. Ο μόνος λόγος για να παντρευτείς είναι για να αφήσεις στη σύντροφό σου κάποια κεκτημένα, κάποια αποκτήματα για να την εξασφαλίσεις. Αν ο λόγος είναι για να αναγνωριστεί το παιδί σας, το κάνεις και εκτός γάμου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;
«Πολύ σημαντικό.»
- Είσαι ερωτευμένος;
«Ναι, είμαι ερωτευμένος. Αυτό που πια αναζητώ σε μια γυναίκα είναι η συντροφικότητα. Αυτό περικλείει τα πάντα. Να έχεις έναν σύντροφο να σε φροντίζει, να σε προσέχει, να σε νοιάζεται και να θέλει την ηρεμία σου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved