Πένυ Σκάρου: «Η αναγνωρισιμότητα ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό για εμένα»
Showbiz

Πένυ Σκάρου: «Η αναγνωρισιμότητα ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό για εμένα»

Επί χρόνια η Πένυ Σκάρου προσπαθούσε να κάνει βήματα στην καριέρα της και ουσιαστικά η αναγνώριση ήρθε μετά το ατύχημα.

«Η αναγνωρισιμότητα ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό για εμένα. Λυπάμαι που ήρθε μέσα από αυτό το οδυνηρό γεγονός. Στην αρχή με στεναχώρησε λίγο το ότι έγινα γνωστή λόγω του ατυχήματος και όχι λόγω του τραγουδιού που υπηρετώ εδώ και τόσα χρόνια, αλλά η αγάπη του κόσμου που εισέπραξα και . εισπράττω καθημερινά μου δίνει δύναμη να συνεχίσω αυτό που τόσο πολύ αγαπώ. Ευγνωμονώ τον θεό που μου χάρισε τη ζωή για δεύτερη φορά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Φοβάσαι μήπως κλείσει ξαφνικά αυτός ο κύκλος συνεντεύξεων και ευρύτερα της αναγνωρισιμότητας που έχεις όταν όλα αποκατασταθούν;
«Δεν το πιστεύω γιατί προϋπήρχα στον χώρο και κάνω πράγματα. Δεν το βάζω κάτω. Έπειτα απ' ό,τι μου συνέβη, έχω απομυθοποιήσει τα πάντα. Βρίσκομαι σε ένα άλλο επίπεδο. Σίγουρα έχω γίνει αναγνωρίσιμη λόγω αυτού του περιστατικού. θα ήθελα όμως να μην είναι μόνο γι' αυτό. Μέτρησε η προσωπικότητα μου, ο τρόπος που δούλευα. Έχω θέσει στόχους πια που θέλω να κατακτήσω και στη μουσική.»
-Θέλεις, λοιπόν, να επιστρέψεις ενεργητικά στο τραγούδι;
«Ναι. θέλω να επιστρέψω με πολλή χαρά και ελπίζω να συμβεί σύντομα. Μετά τη συναυλία θα προγραμματίσω κάποιες εμφανίσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved