Νίκη Κάρτσωνα: «Τρώω πολύ ξύλο, πονάει όλο μου το σώμα»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Τρώω πολύ ξύλο, πονάει όλο μου το σώμα»

H Νίκη Κάρτσωνα συμμετέχει φέτος στο DWTS. Πώς αποφάσισε να χορέψει στο show;

«Με μεγάλη ευκολία. Πήγα στο πρώτο ραντεβού και είδα θετικούς ανθρώπους. Δεν σου κρύβω ότι κατά καιρούς είχα σκεφτεί ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ στο DWTS. Επίσης, γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό -για το Make a Wish- και ήθελα να συμμετέχω. Βεβαίως, παράλληλα αγχώθηκα και φοβήθηκα για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Έχεις, όμως, μια άνεση με τον χορό, αφού στο παρελθόν ήσουν μέλος της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής.
«Πριν από 20 χρόνια ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής και έκανα μπαλέτο. Μάλιστα είχαμε πάρει αρκετά μετάλλια. Από τότε, όμως, έχουν περάσει πολλά χρόνια και όταν κάτι το αφήνεις, σε αφήνει. Στην πρώτη μου συνάντηση με τον παρτενέρ μου, τον Διονύση, έπαθα σοκ. Συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπουμε από το σπίτι ως θεατές, αλλά είναι πολύ δύσκολο τελικά να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τρόμαξα και είπα «τι κάνω;». Και αν το σώμα σου δεν έχει κουνηθεί ποτέ σε λάτιν ρυθμούς, είναι κάτι άγνωστο. Εν τω μεταξύ τρώω πολύ ξύλο, πονάει όλο μου το σώμα. (γέλια) Μετά ηρέμησα και είπα τουλάχιστον να έχω μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ευτυχώς, με τον Διονύση έχουμε χημεία, είναι ήρεμη δύναμη και νιώθω σιγουριά.»
- Εχεις σκεφτεί ότι μπορεί κάποιοι να ισχυριστούν ότι εσύ έχεις περισσότερες γνώσεις πάνω στον χορό από άλλους;
«Αν είμαι εγώ προνομιούχα, τι θα πουν για τη Μορφούλα που είναι Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική και πιο νέα; Μακάρι το σώμα μου να θυμόταν τόσο καλά μετά από 20 χρόνια. Ολοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν ο καθένας από κάτι θετικό. Εγώ μπορεί να έχω μακριά χέρια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει εξαιρετικό κούνημα γοφών, η Μορφούλα έχει μια πλαστικότητα στην κίνηση και ανοίγματα που δεν μπορεί να τα πλησιάσει κανείς, ο Θάνος Πετρέλης είναι πολύ καλός, κοφτός, σταθερός, σίγουρος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει χιούμορ και το βάζει και στον χορό του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved