Κωνσταντίνα Μεταξά: «Ο πατέρας μου, μου έλειπε πολύ, τον έβλεπα μόνο τα Σαββατοκύριακα»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μεταξά: «Ο πατέρας μου, μου έλειπε πολύ, τον έβλεπα μόνο τα Σαββατοκύριακα»

Η Κωνσταντίνα Μεταξά μίλησε για την σχέση με τους γονείς της και εξομολογήθηκε πόσο της έλειπε ο πατέρας της όταν ήταν παιδί.

Με ποιον από τους γονείς σου έχετε καλύτερη σχέση;
«Και με τους δύο οι σχέσεις μας είναι καλές αλλά διαφορετικές. Με τη μητέρα μου είμαστε φίλες και της λέω τα μυστικά μου. Έχω πάρει το πείσμα που έχει αλλά και το πώς να διαχειρίζομαι τα προσωπικά μου...».

Σε κουράζει που λένε η κόρη του Πανταζή;
«Στο σχολείο μου κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας μου, γιατί πήγαινα σε αγγλικό και δεν άκουγαν οι συμμαθητές μου τραγούδια του!».

Τι σου έλειπε όταν ήσουν μικρή;
«Οι γονείς μου. Δεν είχα χρόνο μαζί τους, τους έβλεπα πολύ λίγο, μεγάλωσα πότε με την νταντά μου, με τη θεία μου και πότε με τη γιαγιά μου. Ο πατέρας μου, μου έλειπε πολύ, τον έβλεπα μόνο τα Σαββατοκύριακα και νευρίαζα που έλεγε σε συνεντεύξεις του πως είναι δίπλα μου, ότι με βλέπει και με αγαπάει, γιατί εμένα μου έλειπε... Βέβαια αν δεν γινόταν αυτό, εγώ δεν θα μπορούσα να σπουδάσω στο Μαϊάμι και να μου παρέχει όλα όσα είχα εκεί! Αλλά αυτά τα βλέπεις αργότερα...».

Του είχες πει ότι ήσουν πολύ θυμωμένη μαζί του;
«Του το έχω πει ότι τότε νευρίαζα και μου έλειπε πολύ... Ο μπαμπάς μου, όμως, δεν άντεχε την αλήθεια από μένα. Το ξέρω πως ήμουν αρκετά αυστηρή μαζί του αλλά τα παιδιά πρέπει να λένε πάντα την αλήθεια!».

Είσαι καλή κόρη;
«Όχι, είμαι παλούκι! Δεν αλλάζω γνώμη αν μου μπει κάτι στο μυαλό και ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα...».
Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved