Λευτέρης Πανταζής: «Οι περισσότεροι που ζουν μέσα στον κόσμο αγαπάνε τη μοναξιά»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Οι περισσότεροι που ζουν μέσα στον κόσμο αγαπάνε τη μοναξιά»

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του μίλησε για την περίοδο που πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και για τις στιγμές μοναξιάς του.

Υπήρχε κάτι που διάβασες ή που άκουσες για σένα και σε ενόχλησε πάρα πολύ;

«Κοίτα τα καλά που έχω ακούσει και οι χαρές που έχω γευτεί στην καριέρα μου πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερα από τα ελάχιστα πικρόχολα σχόλια που έχουν ειπωθεί και που δεν τους έχει δώσει κανένας σημασία. Όλους αυτούς τους κέρδισα με τη δουλειά μου και οι απαντήσεις που δίνω είναι μέσα από αυτήν».

Στο νοσοκομείο πέρασε από το μυαλό σου ότι μπορούν να συμβούν τα χειρότερα;
«Εννοείται...Έχασα τη φωνή μου, είχα τεράστιο άγχος, όταν μπόρεσα να ψελλίσω κάποια λέξη, η πρώτη που είπα ήταν Θεέ μου! Έλεγα από μέσα μου προσευχή και παρακαλούσα να μου δώσει δύναμη για να ζήσω».

Έκανε και λογοθεραπεία;
«Ναι, η λογοθεραπεύτριά μου, έπεσε πάνω μου, τέτοιον άνθρωπο δεν έχω ξαναγνωρίσει, με πρόσεξε πάρα πολύ. Μιλάμε συνέχεια και μάλιστα μου βάζει χέρι γιατί μου λέει να κάνω μερικά μαθήματα ακόμα, γιατί όταν στενοχωρηθώ ή εκνευριστώ, ο λόγος μου είναι ακόμα κάπως συγκρατημένος. Μου λέει: "Μη μου κάνεις τον μάγκα και σταματά τα μαθήματα!"».

Ένας άνθρωπος που είναι μέσα στα φώτα γίνεται να μένει με τη μοναξιά του;
«Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι που ζουν μέσα στον κόσμο αγαπάνε τη μοναξιά, δεν μου αρέσει αλλά υπάρχουν στιγμές που την αποζητώ, να μείνω μόνος μου και να κάνω το δικαστήριο μου, να δω τα λάθη μου και τα πάθη μου. Είναι καλό καμιά φορά να κλείνομαι στο καβούκι μου. Το κάνω ελάχιστα γιατί είμαι πιο πολύ παιδί της φασαρίας».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved