Νικολέτα Καρρά: «Έχω πολλά χρόνια να ξυπνήσω το πρωί χαρούμενη για να πάω στο γύρισμα»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Έχω πολλά χρόνια να ξυπνήσω το πρωί χαρούμενη για να πάω στο γύρισμα»

H Αθανασία την οποία υποδύεται η Νικολέτα Καρρά στους Συμμαθητές κάποτε δεν ήταν εμφανίσιμη... Πόσο δύσκολο υπήρξε για εκείνη να μπει στην ψυχολογία μιας τόσο κόντρα εμφάνισης;

«Δεν ασχολήθηκα με το αν είναι δύσκολο ή εύκολο. Γενικά, όλους τους ρόλους που έχω κάνει μέχρι τώρα τους θεωρώ και δύσκολους και εύκολους. Σε πρώτη φάση βρήκα ότι αυτός ο ρόλος έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ σημαντικό να ψάχνεις να βρεις συναισθήματα και ψυχολογικές καταστάσεις ενός ανθρώπου που ναι τελείως διαφορετικός εμφανισιακά από ένα Από εκεί και πέρα με βοήθησε πολύ και η μεταμόρφωση...» τόνισε στο Super tv.
-Ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση όταν είδατε τον εαυτό σας με την εμφάνιση της Αθανασίας;
«Πρώτη φορά με είδα έτσι όταν κάναμε την πρόβα πριν από το γύρισμα. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν εγώ. Μου φάνηκε ότι ήταν ένα άλλο κοριτσάκι. Από την άλλη, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο ήταν λίγο σοκαριστικό, τελικά απόλαυσα όλη αυτή τη μεταμόρφωση. Έκανα μορφασμούς στον καθρέφτη και προσπαθούσα να το κάνω δικό μου, να το κάνω μέρος του δικού μου σώματος.»

-Πόση ώρα χρειάστηκε γι'αυτή τη μεταμόρφωση;
«Περίπου δυόμισι ώρες μόνο για το πρόσωπο και ακόμα τρεις χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση. Ήταν μια διαδικασία πολύ χρονοβόρα και πραγματικά ο Προκοπής Βλασερός έκανε εξαιρετική δουλειά.»

-Στο πρώτο επεισόδιο η Αθανασία είπε: «Δεν έχει σημασία η εμφάνιση, αλλά αυτό που έχουμε μέσα μας». Τελικά, ισχύει αυτό;
«Η εικόνα στις μέρες μας μετράει, αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά και πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν προτεραιότητα στην εμφάνιση και κάποιοι άλλοι στον εσωτερικό κόσμο. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ένας άνθρωπος με όχι και τόσο καλή εμφάνιση έχει διαφορετική ζωή από εκείνον που έχει καλή εμφάνιση. Είναι ωστόσο ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση... Προσωπικά θα ήθελα να δίνουμε μικρότερη βαρύτητα στην εμφάνιση και την εικόνα.»

-Ο κόσμος αγάπησε τους Συμμαθητές... Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το μυστικό της επιτυχίας;
«Πολύ ωραίο σενάριο, πρωτότυπο. Ο Βασίλης Θωμόπουλος σε αυτή τη σειρά πραγματικά κεντάει, όπως και ο άλλος μας σκηνοθέτης, ο Παναγιώτης Κούτρας. Πολύ ωραίο καστ, ο καθένας ταιριάζει στον ρόλο του. Από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων νιώθαμε ότι αυτή η σειρά θα πάει καλά. Έχω πολλά χρόνια να ξυπνήσω το πρωί χαρούμενη για να πάω στο γύρισμα και να δω τους συναδέλφους μου, γιατί πράγματι περνάμε καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved