Γεωργούλης-Σωτηροπούλου: Το φιλί του ηθοποιού με τη Μαρίνα Καλογήρου που τους οδήγησε σε ερωτικό καβγά
Showbiz

Γεωργούλης-Σωτηροπούλου: Το φιλί του ηθοποιού με τη Μαρίνα Καλογήρου που τους οδήγησε σε ερωτικό καβγά

Ένας ερωτικός καβγάς εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους ερωτευμένους Αλέξη Γεωργούλη και Τόνια Σωτηροπούλου μετά τις σκηνές ζήλιας της τελευταίας για τα τρυφερά ενσταντανέ του ηθοποιού με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαρίνα Καλογήρου στο θέατρο.

Η Μαρίνα και ο Αλέξης είχαν ζήσει μια παράφορη σχέση στις αρχές του 2000 και ο έρωτάς τους ήταν εκρηκτικός, με πολλές σκηνές ζήλιας και αρκετές εντάσεις. Η ίδια το 2012, μιλώντας για το κινηματογραφικό τους «πάντρεμα» στην ταινία «Αύριο θα 'ναι αργά» της Λάγιας Γιούργου, είχε πει πως υπήρχαν φορές που δεν μιλούσαν καν πριν και μετά τις σκηνές τους, έπειτα από έντονους καβγάδες.
«Με τον Αλέξη στην αρχή ήμασταν πολύ κοντά και δεθήκαμε αμέσως, αλλά ύστερα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Υπήρχε νευρικότητα και πολύς ανταγωνισμός... Ήταν για αυτόν η πρώτη ταινία. Ακόμα και στις ερωτικές σκηνές μας δεν μιλούσαμε. Τελειώναμε το γύρισμα και ο καθένας πήγαινε σε διαφορετική κατεύθυνση». Λίγο αργότερα επήλθε ο χωρισμός τους και δεν είχαν καμία επικοινωνία, μέχρι που ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τούς κάλεσε όχι μόνο να παίξουν στους «Μυστικούς αρραβώνες» του, που ανέβηκαν επιτυχώς στο «Κοτοπούλη-Ρεξ», αλλά και να υποδυθούν το ζευγάρι, που μάλιστα δεν αργεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας... Οι πληροφορίες της real λένε ότι σε όλο το διάστημα των προβών ήταν «παγωμένοι» ο ένας με τον άλλον, δεν μιλούσαν πριν και μετά την πρόβα τους και ότι το ίδιο συμβαίνει και τώρα που έγινε η πρεμιέρα... Μπορεί να παίζουν τους ερωτευμένους και να ανταλλάσσουν φιλιά επί σκηνής, αλλά δεν έχουν την παραμικρή επαφή, δίνοντας σε όλους την εικόνα δύο ξένων... Παρ' όλα αυτά, η νυν αγαπημένη του ηθοποιού, Τόνια Σωτηροπούλου, με το που έμαθε ότι ο καλός της κάνει πρόβες με την πρώην του, με την οποία είχε ζήσει έναν παράφορο έρωτα, άρχισε να του κάνει σκηνές και ας τη διαβεβαίωνε εκείνος πως δεν... αναζωπυρώθηκε το πάθος τους κι ότι δεν αλλάζουν ούτε κουβέντα εκτός σκηνής. Πριν από λίγες ημέρες που έγινε η πρεμιέρα της παράστασης και τον είδε από το θεωρείο του «Κοτοπούλη-Ρεξ» να αλλάζει ερωτικά λόγια και έντονα φιλιά με τη Μ. Καλογήρου στο σανίδι, «φούντωσε» και, ενώ δεν έδειξε κάτι στους φωτογράφους που καιροφυλακτούσαν, του έκανε γερή σκηνή την ώρα που έφυγαν από το θέατρο.
Αυτό που την έφερε εκτός εαυτού, λένε, είναι ότι ενώ ο σύντροφός της τη διαβεβαίωνε πως με τη Μαρίνα δεν μιλάνε καν, πόζαρε μαζί της στους φωτογράφους, παίρνοντάς την αγκαλιά με ένα πλατύ χαμόγελο... Μάταια προσπάθησε να την πείσει ότι αυτό έγινε στα πλαίσια και μόνο της πρεμιέρας για την προώθηση της δουλειάς και ακολούθησαν ανάλογες σκηνές απείρου κάλλους, που διόλου δεν αρέσουν στον ηθοποιό. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως μπορεί η συμπεριφορά της Τόνας να απειλήσει τον έρωτα που ζει με τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος δεν σηκώνει και... πολλά, πολλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved